2777
2789
عنوان

آموزش بورس

22560 بازدید | 182 پست

دوستان لطفا تو تاپیک من چیزی ننویسید تا پیام هام رو برای آموزش بقیه بنویسم

هروقت کسی مشکل داشت ارجاعش بدم به این تاپیک

چون خیلی دارم میبینم مسائل خیلی ساده رو هی میپرسن و انگار واسه هرکس باید جداگونه توضیح داد

تاپیک ها هم چون محوریت پیامی دارن هرکسی همه اشو نمیشینه بخونه

پس لطفا پیام ندید من میخوام اینجا چیزایی که لازمه هر مبتدی ای در زمان ورود به بورس بدونه رو بنویسم

چطور پیداتون کنیم لایک میکنید یا نه؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

دوستای گلم

بورس یه بازاره که توی اون سهام شرکت های مختلف خرید و فروش میشه

در نتیجه بازاریه که هم قوانین خود بازار بورس روی نتیجه اش اثر میزاره

و هم اتفاقاتی که در زندگی روزمره می افته

پس ریسک داره

اینو بگم

پولی که خرج زندگیتونه رو نباید وارد بورس کنید

یا اینکه بخواید پولتونو بزارید بورس در شرایطی که خودتون تحت فشارید

چون ممکنه ضرر کنید

ممکنه سهامتون برای یه مدت طولانی ببنده و تحت هیچ عنوانی نتونید برای چندین ماه پولتونو از داخل بورس خارج کنید

پس پولی که داخل بورس سرمایه گذاری میکنید نباید هزینه ی جاری زندگیتون باشه

باید پس انداز زندگیتون باشه

بورس هم مثل بازار طلاس

ممکنه روزی که سهامی رو میخرید سود کنید بعدش

یا بعدش ضرر کنید

ولی در طولانی مدت حتما سود خواهید کرد

بازار بورس به آدم هایی احتیاج داره که صبر داشته باشن

پس اگه شرایط بالارو دارید وارد این بازار بشید

در عیر اینصورت فقط میتونید روی عرضه اولیه ها حساب کنید که در ادامه توضیح میدم داستانشو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای ورود به بورس باید وارد سایت سجام بشید و مشخصاتتونو پر کنید

هزینه ی ثبت نام توی سایت سجام ۱۰ هزار تومنه

ادرس سایت سجام رو براتون میزارم

https://profilesejam.csdiran.com/

اول باید وارد این سامانه بشید

و شماره تلفن اتونو کد ملی اتونو وارد کنید و ۱۰ هزار تومن رو پرداخت کنید تا وارد بخش پر کردن مشخصات بشید

اطلاعاتی که لازم دارید اطلاعات کارت ملی

شناسنامه 

کد پستی

شماره ثابت

شماره همراه

اطلاعات شغلی

و مشخصات حساب بانکیتونه

حساب بانکی ای که میخواید وارد سامانه کنید باید شماره شبا شماره حساب کد شعبه اسم شعبه نوع حساب اشو بلد باشید

چون همه ی این مشخصات رو کامل میخواد

اگه کار ندارید و بیکار هستید در قسمت اطلاعات محل کارتون آدرس خونه و کد پستی خونه خونه و شماره تلفن خونه رو وارد کنید تا با ارور مواجه نشید

بعد از ثبت نام توی سجام باید وارد سایت کارگزاری مدنظرتون بشید و اونجا ثبت نام کنید

بعضی از کارگزاری ها ثبت نام آنلاین دارن بعضیا ندارن

الان با توجه به شرایط کرونا و اینکه دفاتر پیشخوان دولت ثبت نام حضوری رو انجام میدن اکثر افراد توی کارگزاری آگاه یا مفید میتونن ثبت نام کنن

هردوتای این کارگزاری ها خوبن

شما هرکارگزاری ای باشید فرقی نمیکنه پس خیلی روی اینکه کدوم کارگزاری برید فوکوس نکنید

من خودم کارگزاری های خلوت تر و نچندان معروف رو ترجیح میدم 

اما شما تا حد ممکن توی مفید یا آگاه ثبت نام انلاینتونو انجام بدید که توی دفتر پیشخوات دولت به مشکل نخورید

برای ثبت نان توی کارگزاری مفید وارد لینک پایین بشید

https://account.emofid.com/register?returnUrl=/connect/signup?client_id=RegWebApp&redirect_uri=https://reg.emofid.com/

یا اگه میخواید توی اگاه ثبت نام کنید برای ثبت نام توی کارگزاری آگاه وارد سایت زیر بشید

https://ex.agah.com/login?utm_source=agah&utm_medium=site&utm_content=slideshow&utm_campaign=agah-to-ex

بعد از ثبت نام توی کارگزاری مدنظرتون باید شناسنامه و کارت ملی اتونو بردارید و فردا صبح یا حالا هروقت تونستید به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه کنید

لیست دفاتر پیشخوانی که احراز هویت سجام رو انجام میدن توی سایت سجام نوشته شده

اما شما به بنر هایی که دفاتر پیشخوانِ نزدیک محل زندگیتون نصب کردن دقت کنید راحت تر به نتیجه میرسید

چون بعضی از دفاتری که توی سجام اسامی اشون هس بعضی روز ها باز نیستن یا کار ثبت نام توی کارگزاری هارو انجام نمیدن

برای احراز هویت توی دفاتر پیشخوان دولت هزینه های متغیری دریافت میشه

از ۳۰ هزار تومن تا ۱۰۰ هزار تومن رو من توی اطرافیانم دیدم

دیگ این بسته به محل زندگیتون و دفتر پیشخوان مورد نظر گویا متفاوته

پس با خودتون پول (عابربانک)ببرید

زمانی که برای احراز هویت به دفتر پیشخوان دولت مراجعه میکنید باید گوشی اتونم ببرید

چون اون شماره ای که موقع ثبت نام آنلاین اعلام کردید رو لازم دارید و اونجا حین احراز هویت اتون توی دفتر پیشخوان یه کد براتون پیامک میشه که باید اون کد رو برای مسئول اونجا بخونید

پس گوشی فراموش نشه

بعد از اینکه از دفتر پیشخوان برگشتید

باید صبر کنید

مونده شانستون چطوری باشه

بین دو روز تا دوسه هفته طول میکشه که کدتون پیامک بشه

من مورد دیدم همزمان ثبت نام کردن کد یکی دو روز بعد اومد کد اونیکی هنوز نیومده

پس حالا باید انقد صبر کنید تا بر حسب کارگزاری اتون نام کاربری و رمز عبور براتون ایمیل یا پیامک بشه

صبر صبر و صبر😁😁😁😁😁

وقتی نام کاربری و رمز عبور رو براتون ارسال کردن

با اون نام کاربری و رمز عبور وارد سایتی که در پایین ایمیلی که براتون ارسال شده میشید ( همون سایت کارگزاری ) و با اون نام کاربری و رمز عبور وارد سایتتون میشید

بعد از اولین عبور از شما میخواد که رمز عبورتونو عوض کنید

رمز عبورتون باید از حروف کوچک و بزرگ انگلیسی و اعداد تشکیل بشه و حدااقل ۸ حرف داشته باشه

خب الان شما میتونید سهام خرید و فروش کنید

برای اینکه کارگزاری خودکار برای شما عرضه اولیه هارو بخره باید وارد تنظیمات سایتتون بشید و تیک اون قرارداد خرید خودکار رو بزنید ( اگه از سایت مفید وارد بشید همون زمان ورود ازتون میپرسه ولی از اگاه خبر ندارم )

خب

حالا برای اینکه حسابتونو شارژ کنید از هرکارتی که بحواید میتونید استفاده کنید

وارد بخش پرداخت آنلاین بشید و هر مبلغی که میخواید رو وارد کنید تا وارد سایت بانک بشید و اطلاعات کارت بانکی اتونو ازتون بخواد

مهم نیست با چه کارتی پول واریز میکنید فقط باید رمز پویا داشته باشه

اگه عرضه اولیه ای بیاد توی بخش سفارش آنلاین عرضه هاتون از دو روز قبل بهتون نمایش داده میشه

اما توی این دوتا کارگزاری فقط کافیه حسابتونو شارژ کنید

خودشون براتون میخرن

اما اگه میخواید خودتون ثبت سفارش کنید هم

روزی که عرضه اولیه عرضه میشه باید وارد اکانتتون بشید و نام سهامی که عرضه شده رو سرچ کنید و برای اون سهام ثبت سفارش خرید بزنید

که حالا خرید رو هم توضیح میدم اول بگم عرضه چیه تا قوانین خرید

عرضه اولیه سهام شرکتیه که برای اولین بار درون بورس عرضه شده

عرضه ها این شکلی ان که یه سقف قیمتی دارن

یعنی شما تا اون مبلغ میتونید ثبت سفارش کنید

ولی هرگز به اندازه ی اون مبلغ سقف قیمتی بهتون سهام تعلق نمیگیره

مثلا

سهامی عرضه میشه که نوشته شده مبلغ بین ۸۵۰۰ تا ۸۶۰۰

و تعداد بین ۱ تا ۱۰۰۰۰ سهم مجاز به خرید هستید

شما در زمان ثبت سفارش دستی باید قیمت رو بالترین قیمت ( اینجا میشه ۸۶۰۰ ) و تعداد رو متناسب با پولتون وارد کنید

فرض کنید که شما ۸ میلیون و ۶۰۰ هزارتومن پول دارید و با قیمت ۸۶۰۰ تعداد ۱۰۰۰۰ سهم رو ثبت سفارش میکنید

این پول در زمان ثبت سفارش از حساب شما کم میشه اما بعدا که مشخص بشه چقدر به هر کد سهمی عرضه تعلق گرفته بقیه ی پولتون به حسابتون برمیگرده

توی این مثال مثلا روزی که ثبت سفارش میکنید ۸ میلیون ۶۰۰ از جساب شما کم میشه

ولی وقتی سهام ها بین درخواست کنندگان تقسیم میشه مثلا حدااکثر ۳ میلیون سهم به هرکسی میرسه

در نتیجه ۳ میلیون سهم به شما داده میشه و ۵  میلیون و ۶۰۰ از پولتون به حسابتون برگردونده میشه

عرضه اولیه ها تضمینی از روز اول بهتون سود میدن

پس ریسکی ندارن

اگه میزان معامله ی سهام به حجم مبنا برسه ( که حالا این داستان رو جدی نگیرید کلیت مطلب رو دریابید ) بهتون ۵ درصد در بهترین حالت سود روزانه تعلق میگیره

مثلا اگه عرضه اولیه ای که خریدید قیمتش ۱ میلیون بوده

روز اول بهتون ۵۰ هزار تومن سود میده (اما اینم خودش یه داستانایی داره که موقع خرید عرضه ازتون کارمزد کم میشه درنتیجه روز اول انقد نمیشه )

ولی از روزای بعد ۵ درصد رو بهتون میده اگه معاملاتش خوب باشه

اگرم معاملاتش خوب نباشه بازم سودو میده ولی یکی دو درصد میده بجای ۵

در نتیحه عرضه اولیه ریسک نداره و سود میده