2821
2789
عنوان

قرص پیشگیری

60 بازدید | 6 پست

سلام دوستان یه قرص پیشگیری بهم معرفی کنید حالت تهوع نیاره من کمی ناراحتی معده دارم ...

یه سوال دیگه من تا حالا قرص پیشگیری استفاده نکردم روزی یه دونه باید بخورم ؟ چه موقعی هم باید بخورم؟

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

نخور همشون الکین من سپیترون دکتر بهم داده سه تاش خوردم هروز سردرد و شکم درد و اسهال دارم عصبی شدم بی اندازه افسردگی هم گرفتم

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
نخور همشون الکین من سپیترون دکتر بهم داده سه تاش خوردم هروز سردرد و شکم درد و اسهال دارم عصبی شدم بی ...

فقط این دو هفته میخوام بخورم . از پماد استفاده میکنم.... بخاطراین....

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط این دو هفته میخوام بخورم . از پماد استفاده میکنم.... بخاطراین....

ی بسته کامل 21روزه اس بایدتااخرمصرف بشه شبی یکی از شب پنجم سیکل قاعدگی

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
ی بسته کامل 21روزه اس بایدتااخرمصرف بشه شبی یکی از شب پنجم سیکل قاعدگی

نمیشه فقط واسه ده روز یا دو هفته باشه؟

پریودمیشی نصفه بخوری یا لکه بینی پیدامیکنی

میرسی خانمی 🙏

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز