2777
2789
عنوان

حس بدی دارم

73 بازدید | 6 پست

من ۹ ساله درگیربچه دارشدنم با۳تاسقط ویه زایمان زودرس حالام باردارم ودختره بقرآن ک دوسدارم زندگیموبدم فقط سالم بغلش کنم  اطافیانم بشدت پسرین مخصوصن مامان خودم ظهری داشتیم باهم تلفنی حرف میزدیم هی از دخترای خواهرام حرف میزد بااب وتاب بد میگه ایشالا همه بچه هاسالم دنیابیان حالامال توهم سالم باشه دیگه اشکال نداره دخترم هس مامانم یکم سادس وهمه حرفی به زبون میاره خواهرم ک جداشده هروقت زنگ میزنم میادمیشینه کنار گوشی تاحرفامونوبشنوه وهی بلندبلندنظرمیده ومسخره میکنه منم بهم  برخورد گفتم مگه بچه من چ فرقی داره اینطوریم نگو دخترو پسر مگه کسی میخوادخرجشوبده یاپسرچ گلی بسرم میخواد بزنه

یکم تند حرف زدم ناراحت شد الان ناراحتم یه دلم میگه زن بزنم دلجویی کنم اخه مریضه یبارم میگم ولکن منم یه صبری دارم  

لطفاتوهین نکنین مامانم برام خیلی عزیزه✋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نگو دیگه دلجویی نکن اگه دلجویی کنی باز تکرار میشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

عنقداز بچه های اونابا اب وتاب این چن ساله جلوی من حرف زده حسود شدم نصبت بهشون فکرشوکن خواهرم ۳سال دیرترازمن ازدواج کرد بچش ۵سالشه کلی قربون صدقش میرفت پیش من چون الانم ازشوهرمن بدش میاد میگه من ایناروبیشتردوسدارم یاخواهراموبیشتردوسداره

نه عذر خواهی نکن بالخره مادرا هم باید یجاهای بدونن رفتار بدشون چیه چون مادرن نمیشه ک هرکاری بکنن دلم ...

بقران انگار تمام دنیا میخوادخراب بشه سرم همش استرس زایمانمودارم که باخواهرم میخوادبیان چن روزی پیشم خواهرم جداشده جرات ندارم باشوهرم جلوش یکم خوب باشم هی میگه فلانی ن جداشده بقیه فکرمیکنن شوهرتوفه س.... کلی ماجراوحرف حدیث داره دوسندارم بیان خونم