2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 23 پست

چی گیرا میدی به جنین حالا دلش میخاد هرجور دوست داشته باشه تکون میخوره من سردخترم اصلا اهمیت نمیدادم به کم وزیادش خداروشکر دخترم هم سالم به دنیا اومد بسپار بخدا این حرفا چیه

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
من مثل تو بودم رفتم سونو ان اس تی هزار جور آزمایش و داپلر و اینا. نگو خانوم حوصله نداشته وگرنه همه چ ...

الان دوتا تکون خورد نگران نباشم ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب عزیزم نگرانی نداره ک سالمه ک تکون میخوره 

من فک کردم باید بعد چیز شیرین تو نیم ساعت چهار بار تکون بخوره حتما ،ممنون 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خب عزیزم نگرانی نداره ک سالمه ک تکون میخوره 

بعد تکوناش اینه که من الان یک ساعته نشستم به شکمم خیره شدم میبینمش که شکمم آروم موج میفته درسته ؟

نه همین که تکون میخوره خوبه؟ زایمانت کیه ؟ من سی امم 

من سه خرداد زدن هنوز معاینه لگن نشدم 

ممنون بچه ها 

بعد تکوناش اینه که من الان یک ساعته نشستم به شکمم خیره شدم میبینمش که شکمم آروم موج میفته درسته ؟

خب داره میچرخه دیگه احتمالا بزرگتر شده خب جا نداره زیاد تکون بخوره

بره سلامتی نی نی ی صلوات بفرستید