سلام دوستان اخیراهمه توسایت تشویق میکنن که آدم وارد بورس بشه من ثبت نام کردم توسایت سجام یه سوال که برام پیش اومداینکه عرضه اولیه دقیقاکی میشه خریدواین که چی بخریم بهتره ببخشیدسوالام مبتدیه واینکه من موقع ثبت نام شماره حساب خودم وارد کردم آیا میشه موقع خریدازحساب دیگه ای برداشت کرد؟
خودشون اعلام میکنن یکی دو روز قبل که قراره عرضه اولیه بیاد
عرضه اولیه هر چی که اومد بخرش
❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم 🌹 سپاسگذارم 🌹
عرضه اولیه رو اعلام میکنن اصولا بصورت اسمس یا اگه کانال تلگرامی داری از کارگزاری. و بیشتر کارگزاریا پول تو حسابت باشه خودشون برات میگیرن. شما پول واریز میکنی تو حسابت هیچ فرقی نداره از کدوم حسابت. اون که شماره حساب دادی برای درخواست وجه هست وقتی مقداری از پولتو خاستی بر میگرده به اونحسابت.
شما که مبتدی هستی بهتره بغیر از عرضه اولیه چیزی نگیری اگر کسی نیست راهنماییت کنه (کاری که خودم میکنم چون ریسک داره)
امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!