خانوما من آزمایش کامل بارداری دادم ولی سنو ندادم الان نزدیک ۷ماهه ک تو اقدامم ولی بار دار نشدم و پریودمم منظم نیست هی عقب میندازم از ۳روز بگیر تا ۷روز.وقتیم ک پریود میشم زیر دلم شدید درد میکنه بعضی وقتام وقتی پریود میشم بالا میارم هر چی ک میخورم.خیلی دلم میخاد ک برم سنو ولی کرونا هست از طرفیم دلم میخاد زودتر مامان شم.بنظر شما با این علاعم امکانش هست ک کیست داشته باشم یا طبیعیه ک طول بکشه بارداری.کسی بوده ک کیست داشته باشه و با روش های خونگی درمان بشه .یا کسی هست ک با وجود کیست بازم باردار بشه
خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم
زیر دلم واااقعا درد میکنه.شما راحت باردار شدین؟؟؟
ن باردار نمیشدم تو پریودیم خیییلی شدید دو سه روز اول درد داشتم حالم بعضی وقتا بهم میخورد رفتم گف کیست اندومتریا داری بعد که عما کردم شد باید دنبالش بیفتی کیستو اگه از این نوع باشه چسبندگی میاره و خیلی مشکل میشه حاملگی
[QUOTE=134048228]ن باردار نمیشدم تو پریودیم خیییلی شدید دو سه روز اول درد داشتم حالم بعضی وقتا بهم میخورد رفتم گف کیس ...[/QUOTEحتما میفتم دنبالش بعد اینکه پریودیم تموم بشه صد در صد میفتم دنبالش دیگه مطمعنم ک کیست دارم آخه مگه میشه آدم سالم سالم باشه باردار نشه
خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.❤️❤️خدایا مواظب پسرم و باباش باش♥️♥️تیکر بهوقت تولد یک سالگی پسرم