2777
2789
عنوان

کیست تخمدان

169 بازدید | 35 پست

خانوما من آزمایش کامل بارداری دادم ولی سنو ندادم الان نزدیک ۷ماهه ک تو اقدامم ولی بار دار نشدم و پریودمم منظم نیست هی عقب میندازم از ۳روز بگیر تا ۷روز.وقتیم ک پریود میشم زیر دلم شدید درد می‌کنه بعضی وقتام وقتی پریود میشم بالا میارم هر چی ک میخورم.خیلی دلم میخاد ک برم سنو ولی کرونا هست از طرفیم دلم میخاد زودتر مامان شم.بنظر شما با این علاعم امکانش هست ک کیست داشته باشم یا طبیعیه ک طول بکشه بارداری.کسی بوده ک کیست داشته باشه و با روش های خونگی درمان بشه .یا کسی هست ک با وجود کیست بازم باردار بشه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه تو پریودی دردت خیلیه ممکنه کیست باشه 

زیر دلم واااقعا درد می‌کنه.شما راحت باردار شدین؟؟؟

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
سونو رو حتما برو مطمئن بشي منم همين مشكلو دارم و اين هفته سونو دارم

کرونا نمیزارع ک 😢😢😢

ببین عزیزم شاید رحمت سرده من بعد ۳سال و نیم اقدام تازه فهمیدم دلیل باردار نشدنم رحم سردمه ...

علاعمش چیه؟؟؟چجوریه

زیر دلم واااقعا درد می‌کنه.شما راحت باردار شدین؟؟؟

ن باردار نمیشدم تو پریودیم خیییلی شدید دو سه روز اول درد داشتم حالم بعضی وقتا بهم میخورد رفتم گف کیست اندومتریا داری بعد که عما کردم شد باید دنبالش بیفتی کیستو اگه از این نوع باشه چسبندگی میاره و خیلی مشکل میشه حاملگی 

میشه برا سلامتی نی نیم صلوات بفرسین لطفا مرسی🙏🙏
من باکیست تخمدان حامله شدم  ولی نه درد داشتم نه تهوع هیچوقت پریودامم مرتب بود همیشه

کاااش خدا ب منم نظر کنه منم هر چه زودتر مامان شم

کرونا نمیزارع ک 😢😢😢

كرونا حالا حالاها هست اگ عجله نداري ك بايد بذاري بعد كرونا ولي بنظرم با رعايت نكات بهداشتي برو اگ كيست باشه هرچقد بمونه هي بزرگتر ميشه

ميشه دعا كنيد قرضامونو بديم ❤️زهرام

[QUOTE=134048228]ن باردار نمیشدم تو پریودیم خیییلی شدید دو سه روز اول درد داشتم حالم بعضی وقتا بهم میخورد رفتم گف کیس ...[/QUOTEحتما میفتم دنبالش بعد اینکه پریودیم تموم بشه صد در صد میفتم دنبالش دیگه مطمعنم ک کیست دارم آخه مگه میشه آدم سالم سالم باشه باردار نشه

علاعمش چیه؟؟؟چجوریه

دائم زیر شکم دست بذاری سرده خونریزی پریودی زیاد و با درده اگه بری حموم ۱روز قطع میشه دل درد شدید داری و باردارهم نمیشی یا اگه بشی سقط میشه ....

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
كرونا حالا حالاها هست اگ عجله نداري ك بايد بذاري بعد كرونا ولي بنظرم با رعايت نكات بهداشتي برو اگ كي ...

اره میرم هر ماه ک میگذره و مامان نمیشم روحیم خیلی خراب میشه