2777
2789
عنوان

فولیکول ۱۶ و ۲۴

815 بازدید | 18 پست

سلام خانوما.من این ماه شبی دوتا کلومیفن به مدت پنج روز خوردم.دیروز روز ۱۳ پری رفتم سونو و این فولیکولهارو داشتم.به نظرتون امیدی هست؟کسی باردار شده با این فولی ها؟

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمپول آزاد سازی زدی؟ 

نه هنوز امروز به دکتر قراره نشون بدم

پرودگارا! به همه ی ما منتظرها،فرزند سالم و صالح عطا بفرما.الهی آمین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

24خیلی بالا ب نظرم میگن فولی بالا احتمال تبدیل ب کیستش بالاست عدد16 هم بد نیست من کسی رو میشناختم ک با فولی 13 باردار شده و کسی مثل خودم ک با بهترین فولی ها هم باردار نشده بود مونده ب حکمت خدا

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
بنظرم ۱۶ کمه  ۲۴ زیاده  ولی خوبن ینی بهشون امیدی هس  پس اقدام کنن تند تند  ا ...

تندتند رو خوب اومدی😅 دعام کنین

نه هنوز امروز به دکتر قراره نشون بدم

اگه امپول بزنی اون ۲۴ دیگه رشد نمیکنه شاید دکتر بگه فردا امپول بزن که ۱۶ به سایز مناسب برسه 

فقط استرس به هیچ عنوان نداشته باشه مطمئن باش میشی حالا این ماه نه اون ماه حواستو تا اخر پری پرت کن که بهش فک نکنی واسترس نگیری 

اگه امپول بزنی اون ۲۴ دیگه رشد نمیکنه شاید دکتر بگه فردا امپول بزن که ۱۶ به سایز مناسب برسه&nb ...

مرررسی گلم.اوففففف که امان از استرس 😥

سلام عزیزم... دکتر رفتین؟ امپول داد؟ 

من دوره قبل فولیکول 15 و 24 روز 9 سیکل داشتم با لتروزول. روز 10 امپول زدم. اما باردار نشدم. این دوره دکترم گفت قرص همون روزا بخور اما امپول نزن... میخواستم ببینم شما چیکار کردین؟ 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم... دکتر رفتین؟ امپول داد؟  من دوره قبل فولیکول 15 و 24 روز 9 سیکل داشتم با لتروزول. ...

سلام گلم.من روز ۱۳ سونو فولیکول ۱۶ و ۲۴ داشتم که روز ۱۴ دکترم گفت دوتا آمپول hcg بزنم و اقدام کنم.که الان منتظرم ببینم جواب گرفتم یا زبونم لال نه.۲۴ ام موعدمه تورو خدا دعام کن عزیز.

سلام گلم.من روز ۱۳ سونو فولیکول ۱۶ و ۲۴ داشتم که روز ۱۴ دکترم گفت دوتا آمپول hcg بزنم و اقدام کنم.که ...

چشم عزیزم... حتما دعا میکنم... 

منم دوره قبل دوتا باهم تزریق کردم... 

اما این دوره گفت فقط قرص. گفت بعضی بدن ها اگه اجازه بدیم خودش ازاد شه بهتره... بدن افراد و واکنش شون فرق داره. شما هم دعا کن منم این ماه نتیجه بگیرم... 

ممنونم ازت

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی