2777
2789
عنوان

بچع هابنظرتون؟؟؟؟

72 بازدید | 11 پست

یکی کع سنش کمه اماببشترازسنش میفهمه، مهارت همسرداری داشته باشع  و کلا ازهمه نظر کامل باشه...واحساس مسعولیت داشته باشع میتونه تو سن کم مثلا ۱۵*۱۶ازدواج کنه؟ینی بنظرتـون توزندگیش خوشبخت میشه؟؟

یک روز خوب می آید❤😘

نه زوده😐😐😐😐

برین کنار ما سینگلا ۲۰ یا ۲۰ به بالا اول مزدوج شیم😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ها تو سن کم ازدواج میکنن و موفقن ،البته این شرایط م باشه که بهتر ،البته من‌کلن مخالفم، حیف آدم تو سن ۱۵ سالگی خودشو در گیر زندکی و بچه داری و شوهر داری کنه، حداقل ده سال از بهترین سالهای عمرشو بدست خودش خراب میکنه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

توسن کم خوب نیست اونم اینقدر کم اصلا باید توهرسنی تجربیات خودش رو کسب کنه وتو سن مناسب ازدواج کنه بعدامشیمون میشه ک چرا دخترکی نکردم کمی 

دختر توسن 15 تازه خودش رو شناخته تواوج نوجوانی و اوج جوامی و خوشی رو تجربه نکرده گناه داره حالاهرچقدرم عاقل باشه

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤

نه به هیچ عنوان 

چون هر چقدرم خودش رو کامل و بالغ بودنه باز هم جا برای پخته تر شدن و عاقلتر شدن داره 

و اینم اضافه کنم سن ایشون ملاک بر خوشبخت شدن یا بدبخت شدنش نیست 

ممکنه خیلی خوشبخت بشه

اما عقل آدم حکم میکنه ک تو سن نوجوانی که ،سن سعی و تلاش و خوش گذرونیه ب ازدواج فکر نکنه ،هنوز یه مرحله دیگه از عمرشو ب اسم جوونی نگذرونده تا یه سری چیزای دیگه رو درک کنه 

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃