2777
2789
عنوان

غذاي خشك گربه

4264 بازدید | 37 پست

غذاي خشكي كه برا گربم خريدمو نميخوره به نظر شما چيكارش ميتونم بكنم تا بخوره؟

چون خيلي گرون خريدمش

همه گربه هاي ديگه ميخورنش با اشتها مال من فقط بو ميكنه ميره :((((

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂 من عاشقشم 

ببین باهاش بازی کن طی بازی بهش بده یجوری که فک کنه چه چیز خوشمزه ای تو دستته که نمیدی بهش 

بعد اگه نخورد غذایی که دوستداره بریز یکم بوی اون غذا بگیره بخوره 

بعد اگه بازم نخورد یک روز غذا نده بهش همونو هی بزار جلوش که بدونه باید همونو بخور البته شاید دلت نیاد 

راهکار بعدی اینه یه مدل سس تو پت شاپ بگیر بزن به غذاش بخوره 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

وای منم تو حیاط هشت تا گربه دارم میان غذا میخورن، همشون میخورن جز یدونش که رویالم نمیخوره،فقط مرغ و جیگر،نوتری،مفید،آدی،پیشیک،رویال،هیچکدوم

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

و یه راهکار دیگه هم هست اگه عشق سوسیس یه چندتا غذارو بردار بزن به سوسیس بوی سوسیس بده میخوره باید گلش بزنی 

با شیر هم قاطی نکن اسهال میشه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
وای منم تو حیاط هشت تا گربه دارم میان غذا میخورن، همشون میخورن جز یدونش که رویالم نمیخوره،فقط مرغ و ...

😂 همشون لوسن خدا نگه داره برات عزیزم همشون رو 💓

قبلش غذا خشك نميدادم بش بار اولشه :((

ببین چون قبلش نمیدادی عادت کرده طول میکشه تا به این عادت کنه راهکارو گفتم بهت چندبار امتحان کن میخوره 

مرسي از اين همه كمكت 💙💙💙💙

عزیزم اونایی که بالا تایپ کردم امتحان کن جواب میده 

اگه بازیگوشه یکاری کن کنجکاو بشه که چیه تو دستت 

بابا لوسشون نکنید😁

من یا تو شیر براش نون ریز میکنم یا ته مونده های گوشت و مرغی غذا رو بهش میدم

الانم حاملس تو فکرم یذره رو تغذیه اش کار کنم😂😂😂

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
😂 همشون لوسن خدا نگه داره برات عزیزم همشون رو 💓

وای خیلی خیلی ناز پروردست،اسمش غرغروئه،از رو دیوار که میپره بیاد تو حیاط غرررر میزنه تا وقتی غذاشو بخوره😹الکی اسمش غرغرو نشده

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)