به دختر 20سالم پیشنهاد شده تئاترو یک فیلم هم از طرف اقای جلیلی در دانشگاه بهشون پیشنهاد شده.خودش دوست داره ولی به نظر من درس خودش ادامه بده موفق تره،نمیدونم قبول کنم یا نه
اگه دوس داره بذا بره من خیلی دوس داشتم ولی خونوادم نذاشتن
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
به شما پیشنهاد شده بود. من بخاطر دوری مشکل دارم بچه که بود عدالتخانه بازی کرد یه قسمت
ن ب مرحله ی پیشنهاد نذاشتن برسه ولی دوران مدرسه تئاتر بازی میکردم و دانشگاهم دوس داشتم این رشته رو انتخاب کنم ک نذاشتن...دوریم یکی از بدیاشه ولی می ارزه بنظرم بذارین استعدادش شکوفا بشه
when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
انشاالله از نظر مالی واین جور چیزا مشکل نداریم شوهرم مهندس منم جراح ولی علاقه داره دیگه
امیدوارم موفق بشه