2777
2789
عنوان

عروسی

219 بازدید | 19 پست

سلام دوستان . نماز روزه ها تون قبول حق. عروسیم اسفند بود کنسل شد انداختیم مرداد. که چشم من اب نمیخوره مرداد عروسی بشه . من خیلی دوس داشتم مراسم بگیرم. هر چند با ۱۰۰  یا ۱۵۰ تف  ولی با این اوضاع نمیشه. چون که یکسال و نیمه عقدیم دیگه   بیش تر از این عقد بمونیم .مثلا صبر کنیم سال بعد اینا عروسی بگیریم.از طرفی خیلیا میگن برین خونتون بعد از کرونا عروسی بگیرین یا سالگرد ازدواج بگیرین اون موقع به نظر من بی مزه میشه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه عزیزم یه مراسم کوتاه بگیرید تموم شه . دیگه برا سالگرد ازدواج خزه . لباس بپوش عکس بگیر تموم شه 

#همسرم💑... #پادشاهِ قلبمه❤... #دلیلِ بودنمهِ😗... #همه وجودمهِ😘... #دلیلِ تپش قلبمهِ❤... 
چرا بی مزه میشه یکی از فامیلای ما رفتن سر خونه زندگیشون سال بعدش جشن عروسی گرفتن خیلی هم خوب بود همه ...

جشن چی گرفتن خیلی مسخرست 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
چرا بی مزه میشه یکی از فامیلای ما رفتن سر خونه زندگیشون سال بعدش جشن عروسی گرفتن خیلی هم خوب بود همه ...

عروسی واسه رفتن ب خونت خیلی فرق داره تا جشن سالگرد اسمشون روشه..نمیگی ک اونجا بده میگیم این عروسی ذوقش خیلی بیشتره

💙♥💜

من ۴ سال عقد بودم عروسی نگرفتم خیلی هم راضیم خدارو شکر

تیکر تولد یکسالگی گل پسرمه خدایا هزار بار شکرت که فندقمو سالم گذاشتی بغلم در تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹ به چیزی که می خواستم رسیدم خدایا شکرت