2777
2789

آیت الله خامنه ای:

ترک روزه ماه مبارک رمضان جایز نیست مگر آنکه فرد، گمان عقلایی پیدا کند که روزه گرفتن موجب:

- ایجاد بیماری

- و یا تشدید بیماری

- و یا افزایش طول بیماری و تأخیر در سلامتی می شود.

در این موارد روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.

بدیهی است در صورتی که این اطمینان از گفته پزشک متخصص و متدین نیز به دست آید، کفایت می کند.

بنابراین اگر فردی نسبت به امور یاد شده خوف و نگرانی داشته و این خوف منشأ عقلایی داشته باشد، روزه ساقط ولی قضای آن لازم است.

.......

من ب همین دلیل و همچینین مشکل اعصابم امسال نگرفتم  خدا منو ببخشه

روزه و گرسنگی قند رو میندازه و آستانه تحمل پایین میاد و انسان عصبی میشه.

اما این دلیل روزه نگرفتن نیست.بله اگر شما قرص اعصاب مصرف میکنید و پزشک متعهد تجویز کرده که روزه ضرر داره و اگر شما دارو نخورید بیماری تشدید میشه روز واجب نیست.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ماسک بزنه همسردوست منم توخاک وگرماس ماسک میزنه وهمیشه هم گرفته دلیل قانع کننده ای نیس براجرای ام ...

معده درد هم داره کلا قرصیه😂 پارسال شبهای قدر یه روزشو گرفت بیمارستانی شد. شوهر من بخاطر من که جواب رد بهش دادم دوبار قرص خورده😂😂😂 معدشو داغون کرده. حالا میگه بخاطر تو بوده توام باید به جای من قضاشو بگیری😂

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 
معده درد هم داره کلا قرصیه😂 پارسال شبهای قدر یه روزشو گرفت بیمارستانی شد. شوهر من بخاطر من که جواب ...

😅😅بنده خدا

ان شاالله خوب میشه.بعدخودش میگیره

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

استارتر منظورم با شما نیستا کلی میگم اینو

دقیقا الان کسایی ادعای مریضی و نگرفتن روزه تو این روزا رو میکنن که سال های پیشم روزه نمیگرفتن،تو اطرافیانمون میبینم یجوری بحث و جدل میکنن که انگار همیشه روزه میگرفتن

تازه یه تاپیک دیدم یکی میگفت مقامات تاجیکستان به فکر مردمشونن گفتن الان روز نگیرید بعد میگیرید😐

آخه مقامات😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
وا! دکترها گفتن ضرر نداره خیلی هم مفیده الکی خودتونو توجیه نکنین

کاری ندارم به روزه گرفتن یانگرفتن،ولی فک نمیکنم ۱۷ساعت گشنگی وتشنگی واسه بدن مفید باشه،من خودم مشکل معده دارم روزه میگیرم بدتر میشم،بعدش باید کلی پول دکتر بدم.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
درضمن مراجع نگفتن خوف مریضی داریدنگیرید! گفته شده اگرخوف این وداریدکه آسیب جدی یعنی تشدیدبربیمار ...

کسی که دیابت داره روزه واسش سمه،مامانم دیابت داره دکتر بهش گفته حرومه اگه روزه بگیری،یه سال گرفت تاچند ماه مریض بود دکترمیرفت،انقد ضعیف شده بود که هیچ جوره جبران نمیشد،واسه شیردهیم خیلی ضرر داره،شما اگه شیرتونم زیادبود ازبدن خودتون میرفت،به مرور خودتون ضعیف میشید،خب کسی که شیر میده بعدا قضاشو بگیره.

یک شانه ی مردانه میخواهم،تاهق هقم آرامتر باشد                       شاید که یک شب سهمم ازدنیا،آرامشی بی دردسر باشد               دیگر تقلایی نمیماند،ثابت کنم من باتو خوشبختم                      وقتی که سهم دیگران با تو،هرلحظه از من بیشتر باشد                  باید برای گریه و شانه،یک باور ازتنهایی ام باشم                          دلواپس زن بودن خویشم،تاکی همیشه کور و کر باشم!؟
کاری ندارم به روزه گرفتن یانگرفتن،ولی فک نمیکنم ۱۷ساعت گشنگی وتشنگی واسه بدن مفید باشه،من خودم مشکل ...

میتونین برین سرچ کنین. قطعا خدا چیزی که برای بدن بد باشه رو واجب نمیکنه. حالا شما مریضین فرق داره

به سلیمان جهان از طرف مور سلام...

تو بارداری چطور؟ من ماه اخرم ،نمیدونم میتونم بگیرم یا نه

بستگی به بدنت داره مادرمن توبارداری هم میگرفت

ببین اگردرتوانت نیس نگیر ولی اجبارنیس

بدنیااومدان شاالله میگیری

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃