2777
2789

عزیزم هر مرجعی چیزی گفته. مثلا شوهر من کارش جوریه که گرد و خاک و گرما و این چیزا رو داره هیچوقت روزه نگرفته. ولی کسی که پشت میز نشسته و مشکل جسمی نداره بنظرم باید بگیره

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خامنه ای

😳😳😳متن استفتا رو بفرست با منبع 

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

والا تا قبل که مریضی ای نبود اکثرا ب بهونه زخم معده و خوفش نمیگرفتن الانمه مراجع اینو اگه گفته باشن ک دیگه بهونه خوبی اومده دستشون و اصلا نمیگیرن🤦🤦 نبابا چ خوفی...

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خامنه ای

اگر احتمال ضرر عقلایی بدید واجب نیست‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
عزیزم هر مرجعی چیزی گفته. مثلا شوهر من کارش جوریه که گرد و خاک و گرما و این چیزا رو داره هیچوقت روزه ...

خب ماسک بزنه

همسردوست منم توخاک وگرماس ماسک میزنه وهمیشه هم گرفته دلیل قانع کننده ای نیس براجرای امرالهی

🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃

هگمتانه نیوز؟؟؟

سایت ایشون معتبره نه تل

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
مگه میشه عزیزم گلو خشک بمونه بیماریه تنفسیه تا دیروز که میگفتن ایمنی بدنتون رو تقویت کنین و مایعات ب ...

اخه میگن روزه بگیرن دیگه جونی توی بدنشون نمیمونه و.نمیان خیابون و میخوابن خونه

شوهر منم بعد اینکه به سن تکلیف رسیده گرفته تا امسال

که بخاطر کارش نمیگیره و یکم اوضاع خوب بشه قضاشو میگیره

ما توی شهر غریبیم خدای نکرده شوهرم بگیره منو بچم بدبخت شدیم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓