f1379 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2918 عنوان عسل 61 بازدید | 3 پست خانوما کسی عسل خوانسار مصرف کرده؟؟همسرم دیروز گرفته نگا کردم به اندازه دوبند انگشت سرش خالیه نکنه باز شده؟؟ از اوناس که روی درشو با کاغذم دورشو پیچیدن پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼 1399/02/06 | 11:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اریکا۴۱۱ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 488 منم اخرین بار همینطوری بود و پلمپ هم نداشت، کلی بد دل شدم ولی شوهرم گفت همشون همینطور بودن و از معازه ای که میخره صد تا صد تا رو هم چیده نمیاد که باز کنه هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده
f1379 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2918 منم اخرین بار همینطوری بود و پلمپ هم نداشت، کلی بد دل شدم ولی شوهرم گفت همشون همینطور بودن و از معاز ... برامن در داشت ولی اونطوری که بخوای پلمپ نبود شل بسته شده بود بنظرم سر همشونو خالی میکنن😂 پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
اریکا۴۱۱ عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 488 برامن در داشت ولی اونطوری که بخوای پلمپ نبود شل بسته شده بود بنظرم سر همشونو خالی میکنن😂 منم در داشت ولی اون لایه آلمینیومی که قبلا ها زیرش بود و پلمپ بود رو دیگه برداشتن، اخه چند بار دیگه هم گرفتم باز هم پلمپ نبوددیگه اینطوری شده جدیدا هی فلانی زندگی شاید همین باشد یک فریب کوچک ساده