2777
2789
عنوان

تاثیر گذاشتن🤷🏻‍♀️

112 بازدید | 9 پست

بچه ها من شوهر مادرم خیلی رو همسرم تاثیر میزاره با اینکه شوهرم میدونه من ازین آدم متنفرم یعنی داشتم میبخشیدمش به خاطر بچگی مضخرفی که برای من درست کرده بود ولی خب انگار این آدم ساخته شده تا منو عذاب بده کلا سبک زندگیش با ما فرق داره ما قبلا زن و مرد نداشتیم تو رابطه بیشتر مثل دوتا دوست بودیم ولی جدیدا شوهرم همش میگه زن باید بگه چشم و...دقیقا حرفای اونو میزنه یا خیلی چیزای دیگه من مادرم احساس خوشبختی نمیکنه از زندگیش کل زندگیم تلاش کردم که مثل مامانم نشم حالا ترسم به واقعیت داره تبدیل میشه...دیگه احساس آرامش نمیکنم تو خونمون حتی احساس میکنم شوهرمم داره از چشمم میوفته با اینکه عاشق هم بودیم و ۴سال میجنگیدیم تا به هم برسیم...به خاطر حرفایی که این آدم به شوهرم زده دبگه نمیزاره با پدر بزرگ مادر بزرگم حرف بزنم مامانیم مریضه بیمارستانه اونوقت چون به من زنگ زده بود شوهر مادرمم خونمون بود سرش داد زد..سر پیرزنی که تو ای سی یوعه...میگه نباید زنگ بزنن درداشونو به تو بگن گریه کنی...خب اخه وقتی بیمارستانه چی بگه؟حتی نذاشت تلفن و قطع کنم ببینه گریه میکنم یا نه...بعدم که من باهاش دعوا کردم جلو همه موهامو گرفت کشید برد تو اتاق بزنتم...هیچوقت این اتفاق نیفتاده بود احساس میکنم دارم زندگیمو از دست میدم

نذار شوهرت با این ادم در ارتباط باشه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که هزار بار مستقیمو غیر مستقیم ازش خاستم ولی اونا میان اینجا..یعنی خودشون خودشونو دعوت میکنن

🤦🏻‍♀️

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
وای چه بد... اگه انقدر تاثیر میذاره روش،باید زودتر قطع رابطه میکردید نبرش خونه مادرت دیگه 

نمیرم دیگه اونا میان وقتی هم که میان چندروز میمونن از یه طرفم دلم برا مادرمو خواهرم میسوزه میگم با این آدم بشینن تو خونه چیکار کنن آخه

با مادر شوهرت یاپدرشوهرت اگه خوبن باهات باهاشون حرف بزن  مادرا رو پسرا تا ثیر میزارن

اونا ایران نیستن از یه طرفیم شوهرم یه اخلاقی داره مبگه دعواهامونو نبابد به کسی بگیم یعنی قبلا داشت الان که دیگه جلو همه منو گرفت به باد فوش...