2777
2789
عنوان

بی تو مهتاب....

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 88 پست
قصه منو غم تو قصه گل و تگرگه ترس بی تو زنده بودن ترس لحظه های مرگه ای برای با تو بودن باید از بودن گذشتن سر به بیداری گرفته ذهن خواب آلوده من همیشه میون قاب خالی درهای بسته طرح اندام قشنگت پاک و رویایی نشسته کاش میشد چشام ببینن طرح اندام تو داره زنده میشه جون میگیره پا توی اتاق میزاره کاش میشد صدای پاهات بپیچه تو گوش دالون طرف دالون بگرده سر آفتاب گردونامون کاش میشد دوباره باغچه پر گلهای تو باشه غنچه سفید مریم با نوازش تو واشه کاش میشد اما نمیشه نمیشه بیای دوباره نمیشه دستات تو گلدون گلای مریم بزاره کاش میشد اما نمیشه این مرام روزگاره رفتنت همیشگی بود دیگه برگشتن نداره
بعضی ها اینقدر قشنگ دروغ میگن،آدم حیفش میاد باور نکنه!
ا تو بودن خیلی وقته که گذشته بی تو بودن مثل مهر سرنوشته دیگه اسم تو رو هی زمزمه کردن واسه من نه تو میشه نه فرقی داره
بعضی ها اینقدر قشنگ دروغ میگن،آدم حیفش میاد باور نکنه!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اشک من پیرهنتو تر کرده
همه جا عطر تو پیچیده ولی
دل دیگه غربتو باور کرده

مثل اون پرنده شکسته بال
دل من بعد تو بی لونه شده
با تو بیقراره و بی تو بیقراره
دل من راست راستی دیوونه شده

امشب هم میون این
خاطره های سردم
بی رمق دنبال اون
حادثه ای میگردم

که نفهمیدم وکی کجا
تو رو ازم گرفت
دست تو جدا شد و
نگاهتو گم کردم

چرا باید وقتی خونه دلت متروکه
واسه در زدن بازم دنبال یک بهونه گشت
وقتی راه نداره چشمام

به حریم قلب تو
چه جوری میشه پی یه فرصت دوباره گشت
اشک من پیرهنتو تر کرده
همه جا عطر تو پیچیده ولی
دل دیگه غربتو باور کرده....
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....
چو بستی در بروی من به کوی صبر رو کردم چو درمانم نبخشیدی به درد خویش خو کردم چرا رو در تو آرم من که خود را گم کنم در تو به خود بازآمدم نقش تو در خود جستجو کردم خیالت ساده دل تر بود و با ما از تو یک رو تر من این ها هر دو با آئینه دل روبرو کردم فرودآ ای عزیز دل که من از نقش غیر تو سرای دیده با اشک ندامت شست و شو کردم صفائی بود دیشب با خیالت خلوت ما را ولی من باز پنهانی تو را هم آرزو کردم تو با اغیار پیش چشم من می در سبو کردی من از بیم شماتت ، گریه پنهان در گلو کردم ازین پس شهریارا ، ما و از مردم رمیدن ها که من پیوند خاطر با غزالی مشک مو کردم
خدایا شکرت

امشب تموم عاشقا با ما میخونن یک صدا میگن تویی عاشق ترین عروس دنیا

دلمو وردارو ببر کوچه به کوچه شهر به شهر بگو که نظر چشماته ای عروس دلبر

یه جفت چشم سیاهو یه حلقه ی طلایی یه فرش یاس و الماس و دلی که شد فدایی

آره من مسته مستم با این عهدی که بستم پیش اون آیینه ی چشمات وای نپرس از من کی هستم

ای عروس مهتاب ای مستیه میه ناب امشب با صد تا بوسه دومادو دریاب

حالا که با تو هستم دنیارو میپرستم نگی که یه وقت نگفتم عاشقت هستم تا کی تا زنده هستم

امشب شب ماست سحر نداره مستی و راستی این عروس رو دست نداره

با این همه ستاره کی دیگه خبر نداره ماه شب 14 امشب پیش تو کم میاره

این سرنوشت زیبا ببین چه کرده با ما همگی بگین ماشااله مبارکه ایشاله

ای عروس مهتاب ای مستیه میه ناب امشب با صد تا بوسه دومادو دریاب

حالا که با تو هستم دنیارو میپرستم نگی که یه وقت نگفتم عاشقت هستم تا کی تا زنده هستم...
اگر میدانستم به تو منجر خواهد شد....هزاربار میزیستم.... تمام آن عمر پریشان را....