2777
2789
عنوان

خاطره

142 بازدید | 21 پست

دوستان،خاطره یا سوتی از زمان خواستگاری یا نامردی دارید؟

من اولین بار بود خواستگار میومد خونمون اومدم بگم سلام خوش اومدید گفتم سلام خسته نباشید!آقای داماد هم تا نیم ساعت لبخند رو لباش بود🙊😂😐😢

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من شب اول عقدم داشتم با شوهرم میرفتم خونشون، شوهر منم خیلی ساکت بود، یهو اومد یه حرف عاشقانه بزنه، به من گفت میدونید من عاشق شهنازم

شوهرم   

من   

شهناز   

در ادامه هم شروع کرد از خوبی های شهناز گفت، با خودم گفتم این اگه عاشق شهنازه چرا اومد منو گرفت 

خلاصه تا خونه خودم رو خوردم و هیچی به روی خودم نیاوردم 

بعد رسیدیم خونشون گفت بیا فیلم شهناز رو برات بزارم ببینی 

با خودم گفتم خاک برسرم این فیلم هم داره از اون 

بعد که گذاشت دیدم یه آقای پیریه؛ گفتم این باباشه   

گفت نه خودشه

فهمیدم استاد جلیل شهناز، تار نواز معروف رو میگه   

با خودم گفتم استاد روحت شاد؛ این فامیله آخه قربونت 

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
من شب اول عقدم داشتم با شوهرم میرفتم خونشون، شوهر منم خیلی ساکت بود، یهو اومد یه حرف عاشقانه بزنه، ب ...

بیچارههههه😂😂😂😂

بیچارههههه😂😂😂😂

بیچاره من   

پسرم! به خاطر تو هم شده همیشه آبی می مانم، به خاطر تو هم شده تمام روزهای بعد از این مهربانتر خواهم شد، عاشقی میکنم وقتی دستهایم را میگیری، وقتی با زبان کودکانه ات برایم قصه میگویی، عاشق میشوم وقتی بهانه میگیری و من کلافه میشوم و من حرص هایم را سر بیخیالی خالی میکنم
ای بابا 😂

ولی یه خاطره بد هم از اون شب دارم،

مامانم نزاشت چایی بریزم خودش ریخت داد من بردم😢

من شب اول عقدم داشتم با شوهرم میرفتم خونشون، شوهر منم خیلی ساکت بود، یهو اومد یه حرف عاشقانه بزنه، ب ...

این تشابه اسمی میتونست به قیمت جونش تموم شه    

شما خانم بودی به روش نیاوردی وگرنه اگر کسی دیگه بود شاید همون لحظه چشاشو از جا در میاورد  

ولی یه خاطره بد هم از اون شب دارم، مامانم نزاشت چایی بریزم خودش ریخت داد من بردم😢

😂

من از تو بدترم 

من بلدنبودم چای بریزم وحتی پذیرایی کنم ،زنداداش طفلیم همه این کارا رو انجام داد

خدایا شکرت بابت این همه نعمت های خوب و زیبات❤😘
این تشابه اسمی میتونست به قیمت جونش تموم شه       شما خانم بودی به روش نیاوردی وگر ...

منم منتظر بودم برسم به یک جای امن، جوری بکشمش که هیچ اثری ازش نمونه، خوب موقعی سوء تفاهم رو برطرف کرد

این تشابه اسمی میتونست به قیمت جونش تموم شه       شما خانم بودی به روش نیاوردی وگر ...

مثل من😐😂

شوهرت حتما با خودش گفته این چرا بحثو ادامه نداده😐👌

بعدا میگفت فکر میکردم بیش از حد ساکت و خجالتی بودی، نگو داشتی توی ذهنت نقشه قتل منو میکشیدی

😂 من از تو بدترم  من بلدنبودم چای بریزم وحتی پذیرایی کنم ،زنداداش طفلیم همه این کارا رو انجا ...

حنه من از 11سالگیم مامانم کامل یادم داد ولی نمیدونم چرا عادت داره ضد حال بزنه،یکی نیست بگه مادر من مگه برا شما اومده بودن😐👌👌👌👌