2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ صبح استارتر به نامزدش گفته از خونه میزنم بیرون بد نگفته یعنی؟

همین جور الکی گفته من از خونه میزنم بیرون؟!! یا تحت فشار گفته؟؟؟ بعدم توهین نیست که استارتر بعد رفته گفته بیا قهر نباشیم منم شاید بگم از دست تو خودم میکشم آیا میکشم؟؟ 

همین جور الکی گفته من از خونه میزنم بیرون؟!! یا تحت فشار گفته؟؟؟ بعدم توهین نیست که استارتر بعد رفته ...

نه خب نمی کشی

ولی اینجوری ببینش که شوهرت بهت بگه از دست اذیتات میرم زن میگیرما؛ تحت فشارم بهت بگه

به نظر من تهدید به ساعت چهار صبح بیرون یه چیزی شبیه این بوده برا نامزد استارتر

نمیدونمم والله شاید حق با شماست

چون یک لحنشو میشناسم دو اهل مجازی و این صحبتا نیست سه با من ازین شوخیا نکن با هفت تیر میام بالا سر ...

عزیزدلم من واقعا قصد تخریبت رو ندارم فقط دوستانه و البته خواهرانه عرض کردم.چه من یا بقیه تورو بشناسیم یا نشناسیم این کار درستی نیست که اسکرین بگیری بزاری قربونت برم.بعشم ایشون این غلط میکنی عزیزم رو به قصد توهین نگفته و این کاملا مشخصه و شما داری از کاه کوه میسازی

اول زندگی هستی و راه درازی در پیش دارید باید بدونی که مسائل شخصی شما فقط مربوط به شماست نه هیچ فرد ثالثی حالا چه غریبه و چه خودی فرقی نمیکنه...بعدم اینکه بهمیشه به یاد داشته باش زندگی مشترک اگه ده قسمت باشه یه قسمتش عشقه و نه قسمتش ڱذشت...اگه مشکل از اونه چشم پوشی کن اگه مشکل از خودته اصلاحش کنه اما یه قضیه کوچیک رو بزرگ نکن و برای رابطتون حریم قائل باش حتی پیش منِ غریبه

کاملاااااا دوستانه گفتم

انشاالله که همیشه شاد و خوشبخت باشی

عزیزدلم من واقعا قصد تخریبت رو ندارم فقط دوستانه و البته خواهرانه عرض کردم.چه من یا بقیه تورو بشناسی ...

شما تاحالا تحت فشار نبودی واسه حرفی ک ب هیچ کس نمیتونی بزنی

اگر مسعله رو کامل متوجه شده باشی دیدید ک اخرش خودم پشیمون شدم

بعد اینک وقتی از طرف ی موضوعی تحت فشاری که نمیتونی بروزش بدی

ممکنه حرصتو ناخوداگاه سر ی مسعله بی اهمیت دیگه خالی کنی😒

این اتفاقیه ک در اصل افتاده

همین جور الکی گفته من از خونه میزنم بیرون؟!! یا تحت فشار گفته؟؟؟ بعدم توهین نیست که استارتر بعد رفته ...

عزیزم ادما روی یه مسایلی حساسند و اونم اعتقاد داره درمورد یه موضوعاتی اصلا نباید راحت گذشت ازشون چون کم کم قبح اون کار میریزه و ب مرور عادی میشه

واسه همینم واکنشش شدید بوده😓🤦

نه خب نمی کشی ولی اینجوری ببینش که شوهرت بهت بگه از دست اذیتات میرم زن میگیرما؛ تحت فشارم بهت بگه ...

آفرین چرا ی مرد باید بگه میرم زن میگیرم چون طرف اذیت کرده و من ب عنوان شهص5عاقل باید رفتارم عوض کنم،،، ن بگم تو گوه میخوری زن بگیری 

آفرین چرا ی مرد باید بگه میرم زن میگیرم چون طرف اذیت کرده و من ب عنوان شهص5عاقل باید رفتارم عوض کنم، ...

به نظرم هم استارتر باید حرف زدنشو درست کنه

هم اون مسئله ای که باعث این بحث شده حل شه

ولی یه نکته ای متاسفانه مردای امروزی دیکتاتورشون کم نیست😑 و استارتر ناچاره قلق ِ نامزدشو پیدا کنه که نامزدش راضی بشه که این مسئله ای که استارترو ناراحت کرده رو حل کنه 

به نظرم هم استارتر باید حرف زدنشو درست کنه هم اون مسئله ای که باعث این بحث شده حل شه ولی یه نکت ...

بله باید همو بشناسن نامزد ایشون 12 بزرگتر،،، همیشه مرد باید پخته تر باشه،،،،،، ببین مثلا من همیشه چون ب گوشیم وایسته بودم تا دعوام میشد شوهرم واتساپ منو پاک می‌کرد و تلگرام،،، یبار تا رفت بیرون وصل کردم بهش پیام دادم،،،،، اون خیلی ناراحت شد،، ولی دعوا نکرد گلایه کرد،،،که تو خط قرمز منو شکوندی گفتم ببخشید شما با من عین دختر بچه رفتار کردی، من حرمت نگه می‌داشتم تو حق خودت می دونستی،،،،، بخدا بار آخر بود که حذف کرد،،، فقط یبار حذف کرد خودش ده دقیقه بعد وصل کرد از ترس اینک رد کردن خط قرمزش عادت من نشه 

بله باید همو بشناسن نامزد ایشون 12 بزرگتر،،، همیشه مرد باید پخته تر باشه،،،،،، ببین مثلا من همیشه چو ...

خب شمام قلق شوهرتونو پیدا کردین

شناخت خیلی مهمه

وقتی بشناسیش میدونی چطوری رفتار کنی که به خواسته ات برسی