2777
2789
اینجور آدمایی گیر من بیفتن ادبیات خودمو یادشون میدم😂

به خدا دیوونه میشی از دست منطقشون یه بار گفتم منو مسخره میکردیا گفت این حرف چیه یعنی چی مسخرت کردم گفتم از روی شوخی میگم میگفت شوخیشم بده دیگه تکرار نشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به خدا دیوونه میشی از دست منطقشون یه بار گفتم منو مسخره میکردیا گفت این حرف چیه یعنی چی مسخرت کردم گ ...

😐😑

بهش میگفتی ببین من چون دوست دارم خصوصیاتتم  یاد میگیرم این حساس بودنت رو کلمات و ازت یاد بگیرم و به کلماتت حساسیت نشون بدم تو اذیت میشی و من اصلا دوس ندارم اذیتت کنم😭😭😭

اینجوری یاد نمیگرفت گیر دادناشو کمتر کنه؟

چ واکنشهای عجیبی نسبت ب اسم سیو شده دیدمممممم یکی میگفت یعنی تورو مثل کنیز میبینه ک اینو سیو کرده ...

بنظرم نباید این چیزا رو بزاری تو فضای مجازی هر آدمی قضاوتای خاص خودشو داره😅چون شناختی از طرف مقابلت ندارن

😐😑 بهش میگفتی ببین من چون دوست دارم خصوصیاتتم  یاد بگیرم این حساس بودنت رو کلمات و ازت یاد م ...

اونا اصلا رو ویندوزشون یاد گرفتن ندارن فقط بلدن یاد بدن تا پیشرفت کنن رو به جلو حرکت کنن تا به هدفاشون برسن

😐😑 بهش میگفتی ببین من چون دوست دارم خصوصیاتتم  یاد میگیرم این حساس بودنت رو کلمات و ازت یاد ...

بعد میگ تو خصوصیت مثبتی ام‌ک‌یاد میگیری در جهت منفی بکار میبری؟

مطمعنم اینو‌میگ

گفتم ک بلبل زبونی جواب نمیدههههه🤦