2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 13 پست

سلام خانما توروخدا راهنماییم کنین من دیشب تست گذاشتم منفی بود ولی صبح ک پاشدم واسه سحری نگاه کردم دیدم دومین خطش خیلی کمرنگ افتاده ب نظرتون مثبته؟؟؟

لطفا برای سالم ب دنیا اومدن بچم صلوات بفرستین ممنون

معلوم نیس کی افتاده نهایتا ده دیقه معتبره... دو روز دیگه مدیکور قطره چکونی بزن.. نواری ها بدرد نمیخورن 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم ۵ صبح زده بودم منفی بود ولی چند ساعت بعدش دوباره دیدم مثبت شده بود و خیلی کمرنگ الان ۶ ماهمه 😁

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
منم ۵ صبح زده بودم منفی بود ولی چند ساعت بعدش دوباره دیدم مثبت شده بود و خیلی کمرنگ الان ۶ ماهمه 😁

انشالله واسه منم مثله تو میشع انشالله ب سلامتی بگیری بغلت عزیزم

[QUOTE=134001964]معلوم نیس کی افتاده نهایتا ده دیقه معتبره... دو روز دیگه مدیکور قطره چکونی بزن.. نواری ها بدرد نمیخو ...[/QU 

چند روز بگذره امتحان میکنم

عزیزم همه بی بی چکا وقتی زیاد زمان ازش بگذره خط دومش هاله میندازه این دلیل بر مثبت بودن نیست فردا صب ...

انشالله ک منفی نمیشه خیلی دلم نینی میخواد

عزیزم همه بی بی چکا وقتی زیاد زمان ازش بگذره خط دومش هاله میندازه این دلیل بر مثبت بودن نیست فردا صب ...

اخه قبلا میگرفتم اصلا چیزی نمی افتاد این بار دومین خطش افتاده انشالله ک باردار میشم سه روز دیگه بازم میگیرم ببینم چی میشه