2777
2789
عنوان

وام

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
نمیدونم اخه بستگی به وام داره با اوراق باسه فک کنم تو یه تومن باشه البته مطمعن نیستم.ولی اگه با سپرد ...

باسپرده چطوریه؟؟؟

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول اوراقش چند شده

دقیق یادم نمیاد فک کنم ده تومن شد ولی خب اوراق چون بالا پایین داره اگه اشنا داشته باشی تو بورس کمتر برات میوفته.

‌هرچـے طوفآڹ زندگیـٺ بزرگـ تر باشهـ....رنگیـڹ ڪموݧ بعدݜ قشنگ ترهـ^_^🐾🌈
بعد چند ماهه باید برگردونید

ما دو تا وام ۴۰‌ملیونی گرفتیم ۱۲ ساله است دو تا وام بیست ملیونی گرفتیم که پنج سال طول میکشه یعنی بعد پنج سال قسطمون میشه یک ملیون و صد تومن

۲۹۳ ملیون تقریبا فک کنم😐😭

یاحسین

گروه بنفش      وزن اولیه: ۸۵🤐🤐🤐🤐   هدف اول:۸۰ 😐😐 هدف دوم :۷۵🙂🙂هدف سوم:۷۰�🤗🤗هدف چهارم:۶۵😍😍  هدف اصلی وآخر:۶۰ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩قربونش برم      خواستن توانستن است😁😁😁😁😁😁😁😁😁

چراانقد زیاد

گروه بنفش      وزن اولیه: ۸۵🤐🤐🤐🤐   هدف اول:۸۰ 😐😐 هدف دوم :۷۵🙂🙂هدف سوم:۷۰�🤗🤗هدف چهارم:۶۵😍😍  هدف اصلی وآخر:۶۰ 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩قربونش برم      خواستن توانستن است😁😁😁😁😁😁😁😁😁

تقریبا ۲ونیم برابر 

یاحسین

اوهوم.ببین دوازده سال فقط یک ملیون و صد تومن هر ماه باید بدیم بقیش ۵ ساله تموم میشه ولی خب در عوض همین قدرم تا دوازده سال دیگه قیمت خونه میره بالا یعنی یه جورایی ضرر نیست.