2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازمایش باید تو پرونده باشه پرونده تکمیل نباشه که گواهینامه صادر نمیشه

ن بدونی بگی هم کافیه

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
از فردا باز میشه 

من خودم گفتم قبول نکردن گفت باید رو کارت اهدا خون یا کارت موقع تولد باشه بلاخره باید با مدرک باشه دیگه منم رفتم بهداشت برام نوشت همونجام انجام دادم بعد یه ساعت جوابش اومد

وای نه اگه یه روز تصادف کنین و خون اشتباه بهتون انتقال بدن که خب به ملکوت اعلا میپیوندین دور از جون ...

حالا ایشالله ب اونجا نمیرسه پشتش برچسب بزنید بگید دروغ گفتم😂

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

به من گفتن باید بری آزمایش بدی 

جالبه که تو گواهی تولدم نوشته گروه خونی Aمثبت بعد من رفتم آزمایش برای گواهینامه گفتن Oمثبت رفتم موضوع رو مطرح کردم دوباره آزمایش اورژانس دادیم شد Oمثبت.

یک مدت فکر میکردم تو بیمارستان عوض شدم داشتم سکته میکردم. بعد رفتم آزمایش دی ان ای دادم داشتم دیووووووونه میشدم چنان شوکی بهم وارد شد هیچ وقت یادم نمیره

من خودم گفتم قبول نکردن گفت باید رو کارت اهدا خون یا کارت موقع تولد باشه بلاخره باید با مدرک باشه دی ...

به نظرت خطرناک نیست منم اقدام کنم؟

بچه های فقیر فقط در زنگ انشاء تعطیلات را به کنار دریا میروند
نه میدونم باید بگیم ولی من میدونم گروه خونی اجباره که برم ا ازمایشگاه 

ما هم رفتیم ازمایشگاه هم دو سه تا مطب دکتر برای گواهی سلامت جسمی و روان 

‏گناه منم مثل شما خوشگلیم بود، خدا گناهامو بخشید این شکلی شدم