چطوری بچه هاتونو از شیر شب گرفتین و توی چ سنی؟پسر من میخواد بخوابه حتتتتما باید شیر بخوره و حدود یک سال و نیمشه.دیر شده واسه این کار؟لطفا راهنماییم کنین.و اینکه چطور این کار رو بکنم؟
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
دختر من تا دو سالگي قبل خواب شير ميخورد هيچ اشكالي نداره بهش بدين اين باعث ميشه شب تا ...
اخه میگن دندون بچه خراب میشه قبل خواب شیر بخوره واسه همین میگم راه حلی نیس ک از شیر شب بگیرمش؟؟پسر من تا صبح معمولا بیدار نمیشه البته تازگیا
gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖
عزیزم بعضی بچه ها عادت میکنن ب بیدار شدن و شیر خوردن
پسر منم همینطور بود حالا شما میگین سه بار پسر من بعضی موقعا تا هفت هشت بار بیدار میشد و شیر میخواست با وجود اینکه هم شیرین خوب بود هم قبل خواب حسابی بهش غذا میدادم ولی بازم فایده نداشت الانم ک دو ماهه از شیر گرفتمش بازم شبا چن بار بیدار میشه آب میخوره و میخوابه
اخه میگن دندون بچه خراب میشه قبل خواب شیر بخوره واسه همین میگم راه حلی نیس ک از شیر شب بگیرمش؟؟پسر م ...
اسی دندون بچه منو شیر شب خراب کرد بردمش دندونپزشکی گفت بعد ی سالگی نباید ب بچه شیر شب بدین ولی من هر کاری کردم نتونستم از شیر شب بگیرمش تو بیست ماهگی کلن از شیر گرفتمش