2821
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 87 بازدید | 22 پست
اره بخدا  نمیخوام تاپیک اسی منحرف بشه اما پر شدم خواهر  یک هفته بعد عروسیمون که مثلا بهت ...

عزیزم بسپار بخدا مردا همشون شبیه همن کلا نمک نشناسن از من میشنوی دیگ چند روز سر سنگین باش تا دوباره اشتباه نکنه منم ادلین بار ک شوهرم دست بلند کرد روم سریع گولش خوردم بدون هیچ حرفی بخشیدمش شد عادتش 

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 
دلم میخواد درد و دل کنم اینجا اما نمیتونم تاپیک بزنم شناسایی شدم نمیخوام کسی بفهمه ببخشید استارتر چا ...

عزیزم بیا تایپک من

بچه بودم اومد تو زندگیم دوسش نداشتم اما اون میگفت عاشقمه کاری کرد ک عاشقش بشموقتی عاشقش شدم اون سرد شد سرد شد و سردتر از سرد   کم کم خیانتاش شروع شد اما من عاشقش بودم بخشیدمش براش جنگیدم   بعد رفت سراغ مواد و دوباره خیانت   بهش گفتم بین منو مواد یکیو انتخاب کن   مطمئن بودم منو انتخاب میکنه    اما اون دیگ راهشو انتخاب کرده بود       از من گذشت و با مادرش تمام بلا های دنیا رو سرم اورد            اما من هنوز عاشقشم احمق ترین ادم دنیا شاید منم.... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بسپار بخدا مردا همشون شبیه همن کلا نمک نشناسن از من میشنوی دیگ چند روز سر سنگین باش تا دوباره ...

من نمیتونم دست بزن رو تحمل کنم اومدم خونه بابام 

شوهرم ک انقدر مغرور هست امروز پیام داده بیام دنبالت منم جوابشو ندادم جنگ اول به از صلح اخر باید بترسه و بدونه با وجود علاقه و سازش زیادم اگه بخوام میتونم قیدشو بزنم 

💜👶❤
دلم میخواد درد و دل کنم اینجا اما نمیتونم تاپیک بزنم شناسایی شدم نمیخوام کسی بفهمه ببخشید استارتر چا ...

اشکال نداره گلم.بزن ب بیخیالی.زیادیم خوبی ب کسی نکن پررومیشن .باهرکسی مثل خودش رفتارکن..انشالله مشکلت حل شه عزیزم❤

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم
من نمیتونم دست بزن رو تحمل کنم اومدم خونه بابام  شوهرم ک انقدر مغرور هست امروز پیام داده بیام ...

اره بزار بترسونش نزار پرو بشه و بعد بشه عادتش

من نمیتونم دست بزن رو تحمل کنم اومدم خونه بابام  شوهرم ک انقدر مغرور هست امروز پیام داده بیام ...

سنگین بشین سرجات تاب اشتباهش پی ببره.خونه مادرهستن مثل پشه ان ازدواج میکنن گرگ میشن.همونجاهستین برااونازبون ندارین ک.

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم