2777
2789
عنوان

تجربه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 149 پست
ولی بهتر نیست بهش زمان بدی؟؟ ممکنه  بخاطر مشکلات دیگه ی زندگیش بی حوصله شده باشه

میدونی هیچکسو ندارم راهنمایی کنه 

خیلی چیزارو نمیدونم 

😔😔😔

چیوار کنم ؟ 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ضعیفم  خیلی  تنهام با اینکه دورم پره ادمه

منم تنهام

دردهایی دارم که به هیچ کس نمیتونم بگم،حتی یه نفر

فقط و فقط خدا حالم رو میفهمه،اونم ک قربونش برم فعلا فقط داره نگاه میکنه تا کی بخواد جوابشونو بده

دور و برم پر از ادمایین که توقعشون ازم خیلی زیاده ولی خودشون خیلی بی محبتن،از پشت خنجر میزنن،خیانت میکنن و دروغ میگن،مقایسه میکنن.

از کدومش بگم،هربار بهشون فکر میکنم چشمام خیس میشه،هیچکس دردامو نمیفهمه ولی میدونم راهش خودکشی نیست،اگه خودکشی کنم دیگه اون دنیا نمیتونم حقم رو ازشون بگیرم.گذاشتم واسه روز قیامت جلوی تک تکشون رو بگیرم

تو هم نکن،حیفی،بگو گور باباشون و زندگیتو ادامه بده

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

اینکه دنیا نامرده، اینکه آدماش چقدر نامردن و در حق هم سنگ تموم گذاشتن در نامردی  و اینکه حق به حقدار در این دنیا به چشم ما نرسیده اینا همش یه طرف ولیییی یه چیزو بگم خودتو عشقه زندگیتو کن و لذت ببر الکی تباهش نکن این دنیا رو نداشتی که هیچ اون دنیارو هم نخواهی داشت پس خواهرم ، برادرم آی کسی که این پستو میخونی تهش به چی میخوای برسی فوقش دوهفته برات گریه کنن خودت میمونیو وخدای خودت میتونی جواب بدی ؟

منم تنهام دردهایی دارم که به هیچ کس نمیتونم بگم،حتی یه نفر فقط و فقط خدا حالم رو میفهمه،اونم ک قرب ...

من ضعیفم خیلیا 

لوس بار اوردنم 

سخته💔

۲۰  دوست  همه میدونن تو رابطه ایم خانواده ها

عزیزم حسه بدیه بی توجهی ولی ، خیلی ضعیفه کسی ک بخاطر این اینقد حرص بخوره ، خودتو مشغول کارات کن ، سرت گرم باشه کمتر بهش فک کن ، و بهش بگو ک بی توجهی اذیتت میکنه انشلا ک هرچی خیره اون میشه

بهش گفتی ک دلخوری ؟؟  بنظرم تو خودت نریز . حرف دلتوبزن

گفتم 

خیلی چیزارو نمیگم 

دلم پره 

اخه تازه تازه بی توجه شده 

ببین تا ساعت ۱ شب وایمیستم تا بیاد 

الانم ک کارا تعطیله بگم ک خستس نه 

میاد در حد نیم ساعت بد میره میخابه 

ولی من دلم پره وقتی صداشومیشنوم 

خود ب خود لبخند میاد رو صورتم

من ضعیفم خیلیا  لوس بار اوردنم  سخته💔

بخدا از من لوس تر نیستی😑😑ببین من اصن یه وضعیم ،اشکم دم مشکمه

بله سخته ولی اینم میگذره

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇۱۱ دی برای اولین بار لمسش کردم،صورتش به گرمی آفتاب و به نرمی برگ گل بود🤍امروز یکسالش شد،خیلی سخته و خیلی شیرین🩷

عزیزم حسه بدیه بی توجهی ولی ، خیلی ضعیفه کسی ک بخاطر این اینقد حرص بخوره ، خودتو مشغول کارات کن ، سر ...

همین دیگ مشغله دیک ای ندارم 

همینه 

فقط گوشی