2777
2789
عنوان

تجربه دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 149 پست
حق داره سرد بشه  تو این دوصفحه از دستت کلی خرص خوردم  به نظر میاد از بس لوسی تا حرفی خلا ...

دقیقاااااااا 

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا سنی ندارم  دردن فقط عشقه  خانوادم ماهن ماه  وگرنه خیلی وقت پیش تموم کرده بودم

عزیزم خودکشی کردن خیلی کار اشتباهی هس من خیلی مشکلات دارم هر شب با گریه میخوابم خنده رو فراموش کردم خیلی عصبی شدم با کوچیک ترین چیز قاطی میکنم به فکر خودکشی رسیدم ولی این کارو نمیکنم میدونم اشتباهه این مشکلاتم‌تموم‌میشه این روزام‌میگذره ولی اون دنیا‌نه

دقیقاااااااا 

کاملا معلوم و واضحه😒

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
عزیزم منم مثل تو خیلی احساس تنهایی میکنم ... از کوچکترین حرکت عشقم دلم میشکنه .

اره بخدا منم همینم 

الان زنگ زد حرف بزنیم 

گفتم خدا منو بکشه  من گوه خوردم قط کردم 

خیلی تنهام 💔 احساس میکنم عشقم سرد شده  من خیلی وابستم  دلم طاقت نداره  خیلی بده ...

الانه که باید ب خودت بگی متاسفم برات دختر که بخاطره یه غریبه حتی فکر خودکشی کردنو کردم ، بگو متاسفم که فکر قلب مادرتو رنج پدرتو جون کندناشون و زجر کشیدنشون بخاطر منو نکردی و فقط ب فکر خودت بودی ...

شرمنده تند حرف زدم ولی واقعا متاسفم  به چه قیمت؟! عشقم سرد شده ؟؟؟ 

عزیزم خودکشی کردن خیلی کار اشتباهی هس من خیلی مشکلات دارم هر شب با گریه میخوابم خنده رو فراموش کردم ...

بده اخه 

دلم درد داره 

برا سنم خیلی بیشتره این درد

چجوری ؟

یه بسته قرص گرفتم دستم از عمد صدای تش خش در اوردم وو قرص ها رو خالی کردم تو دستم فهمید اومد ازم گرفت 😐

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️
الانه که باید ب خودت بگی متاسفم برات دختر که بخاطره یه غریبه حتی فکر خودکشی کردنو کردم ، بگو متاسفم ...

حال دلم خوب نیست 

خیلی بدم

بده اخه  دلم درد داره  برا سنم خیلی بیشتره این درد

خوشی زده زیر دلت 

مشکل و گرفتاری و درد نکشیدی

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)