2777
2789
عنوان

قهر یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 35 پست
میگن باعث سرطان میشه

پنیر هم باعث سرطان میشه آب سرد هم باعث سرطان میشه همه چی باعث سرطان میشه

رسول مهربانی ها حضرت محمد صلی الله علیه وآله : «مؤمن، شوخ و شنگ است و منافق، ترش رو و خشمگین» خب بنده یک عدد انسان شاد و مهربونم و صد البته عاشق خدایی که منو لایق دونست و محبت امیرالمؤمنین و فرزندانش رو در دل من قرار داد  
میگن باعث سرطان میشه

من نشنیدم تا حالا...ولی اگه بخوای حساب کنی که همه جا پر از امواجه..شاید شوهرت نمیتونه ازونجا برید..بهش فشار نیار..هرچی ازش خاستی با زبون نرم و مهربون بگو..و خودتو برای اون چیزی که میخوای خیلی مشتاق نشون بده🌹

تنبل نرو به سایه ، سایه خودش میایه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نشنیدم تا حالا...ولی اگه بخوای حساب کنی که همه جا پر از امواجه..شاید شوهرت نمیتونه ازونجا برید..ب ...

بخدا هر چی بخوام زود برام فراهم میکنه مثلا گفتم تردمیل دوهفته ای خرید ولی اینو میگه نه چون خیلی بزرگه و خونه باباشه مفته

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود
کردم فایده نداره یک ساله همه جوره گفتم

ببین عزیزم تو نگرانی که دکل عوارض داشته باشه ولی حرص خوردنات بیشتر عوارض داره.به خدا توکل کن و زندگی کن.یا مثلا ختم چهل روز زیارت عاشودا بگیر به هدفت برسی

من یه خواسته داشتم ولی ناخودآگاه همینجوری شروع کردم نمازام رو مرتب خوندن و زیارت عاشورا و سوره واقعه رو دائم خوندم اون هدفم هم دارم میرسم.موقع خوندن به هدفم اصلا فکرم نمیکردم

ببین عزیزم تو نگرانی که دکل عوارض داشته باشه ولی حرص خوردنات بیشتر عوارض داره.به خدا توکل کن و زندگی ...

مرسی گلم انشالله به هدفت برسی

🧿🧿هر چه برایم میخواهی نصیب خودت بشود

نگرانیت کاملا بیخوده 

چرا هی فشار میاری بهش 

حالا یعنی اینهمه آدم سرطان دارن خونشون کنار دکل بوده؟؟

بابا ول کن تلقین نکن به خودت بشین سر خونه زندگیت

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی