2777
2789

ببين من انواع دكترها رو رفتم.... خودش خوب شد.. الان روزاي كه استرس دارم و اينا باز گزگز ميگيرم 

دكترا علت خاصي پيدا نكردن ولي من اگه زياد شيريني بخورم يا استرس بگيرم گزگز ميگيرم 

با اينكه قند هم ندارم 

ببين من انواع دكترها رو رفتم.... خودش خوب شد.. الان روزاي كه استرس دارم و اينا باز گزگز ميگيرم  ...

نمیدونم خیلی میترسم که ام اس داشته باشم فکرمو درگیر کرده 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم خیلی میترسم که ام اس داشته باشم فکرمو درگیر کرده 

منم همين فكرارو ميكردم و همين فكرا باعث ميشد استرسم بيشتر بشه و بيشتر گزگز بگيرم 

اگه نگراني برو دكتر يه ام آر آي بنويسه بدي خيالت راحت شه كه بيماري بدي نيست... بعدم ديگه از فكرت بيماري ها رو بريز دور ... توهم ام اس و خيلي از آدما ميگيرن 

شما هم‌گز گز داشتین

آره منم گزگز داشتم دقيقا ٦ ماه قبلشم سردرد داشتم ام آر آي داده بودم.... دوباره هم ام آر آي با تزريق و دادم و هيجي نبود! اصلا دكتر گفت دوباره ام آر آي نميخواد من بزور گفتم بنويسه 

شمام اگه ميخواي استرس بكشي يه دكتر برو و خيال خودتو راحت كن