2789
عنوان

خیلیییی غر میزنم .....

199 بازدید | 19 پست

به شوهرم.  خیلی هم تحمل میکنه ولی حس میکنم دیگه زیاداز حد شده

مثلا امروز صبح ، بعد صبحونه،خونه رپ کامل جارو زد، تراس رو شست 

دستشویی رو شست ، خرید انجام داد، ولی ،من مدااااام ازش ایراد میگیرم ، مثلا چرا اینو نگفتی ، چرا اینو گفتی ....

خودمم بدم میاد دیگه از این کارام 

چیکار کنم ک غر نزنم

بوی نم بارون 😍🌧️☔

سعی کن نزنی

خیلی پیشنهادمم عالیه ینی😁

خدایانعمت سلامتی مبداءهمه نیازهاست وعاقبت بخیرے مقصدهمه نیازهاتورابه مهربانیت این دورا به تمامی دوستانم عطا فرماآمین😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای منم مث خودتم😂😂😂

نرهای بیشعور درخواست ندین😡 نه رد میکنم نه قبول انقد اونجا بمونین جونتون دربیاد😒 😤😠 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

خیلییی غر نزن

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
ببخشید عزیزم ولی یه دفعه ام میبینی ساعت نه خودتو گذاشت دم در. پ دیگه از یه مرد چه توقعی داری بیچاره ...

کم حرفه و ساده و مثبت نگر 

به همه ب دید مثبت نگاه میکنه ، از کسی ناراحت نمیشه

بوی نم بارون 😍🌧️☔

منه بدبخت چی بگم که نامزدم هی غر میزنه هی استرس هی گیر الکی وقتیم بش میگم ساکت شو سرمو خوردی میگه تو نمیزاری خودمو خالی کنم میخوای روانی شم بش میگم عوضش میخوای من روانی شم بسه اما دو روز میوفته رو سایلنت باز شروع میشه

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰

نمیدونم من دیدم رفتارم غررقابل تحمله اومدم خونه مامانم تو ماشینم تیر خلاصو بهش زدم گفتم احتیاج دارم یمدت تنها باشم قیافه اون🥺امشبم زنگ زده بود ک دلم تنگ شده بیام اینا گفتم تا دوهفته سمت ما پیدات نشه احتمال داره ناقل کرونا باشی پری کلا سیستم مغزمو پوکونده

محکم بشین دلم این دور اخره