2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از معقدش

اگ همه پدر مادرا همین باشن اینقد ب خانما توهین نمیشه

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

یکی از اشناهای زندایی من بعد پنج سال زندگی و ی دخترم دارن الان فهمیدن جناب با دوستاش رابطه داره ومیگه بیشتر دوس دارم😒😒😒😒😒مرتیکه عوضی خر

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

افرین به این پدر خوشمان امد منم اگه کسی این حرفو بزنه یا می زد ار صد جا جرش می دادم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

تو مملکتی که قانونش مرد سالاریِ این جور چیزا فقط تو قصه هاست...

مغز ملت ما پر شده از غقاید مرد سالاری سخته مغزشونو پاک بکنن!!

به خای از فمنیست هم حرف بزنی متهم میشی به غرب زدگی!!

بدیش اینه خودِ زنان جامعمون هم در مورد هم جنساشون عقاید مرد سالارانه دارن!!!!

مشکل از ریشه اس! طول میکشه تا درست بشه!!!

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍
من تازه دیدم جالب بود برام ببخشید🙊😬😂

من یه مطلب خوندم یه پزشک زن تایلندی از روی گوش مردها و دونه های قرمز توی گوش تشخیص میداد چند بار رابطه داشتن و عایا باکره هستن یا نه ! جالب بود اینم😂😂

我能打🦋🌱

این متن رو چندین و چند بار خوندم

آفرین به پدره

خواستن گواهی بکارت،یعنی تهمتِ غیرمستقیم به زنا

یعنی ما شک داریم که دخترتون در دوران مجردی خطایی کرده یا نه؟!

درثانی بارها و بارها گفتم یه تیکه گوشت دلیل بر نجابت و پاکدامنی نیس،چه بسیار دخترهای زرنگی که الان با هزار دوز و کلک کثافت‌کاری میکنن،اما اون یه تیکه گوشت رو سالم نگه میدارن....یعنی اونا پاکن؟!

موقع رفتن به من گفت:"فرزانه سوریه که میرم بهت زنگ بزنم،بقیه هم هستن،چطوری بگم دوستت دارم؟بقیه که می‌شنَوَن من از خجالت آب میشم بگم دوستت دارم."     به حمید گفتم:"پشت گوشی بگو یادت باشه!من منظورت رو می‌فهمم!قرار گذاشتیم به جای دوستت دارم پشت گوشی بگوید یادت باشه!                                            خوشش آمده بود،پله‌ها را می‌رفت پایین بلندبلند میگفت:"فرزانه یادت باشه!"                                        من هم لبخند می‌زدم و می‌گفتم:"یادم هست!یادم هست!".......                                                           🌺برشی از کتاب"یادت باشد" خاطرات شهید مدافع حرم،حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر شهید....    🌹شهادت اتفاقی نیست🌹