2821
2789
ببخشید ربطی نداره امروز رفتم فر بخرم از ۶ تومن تازه شروع میشد چقدر گرون شده همه چیز

اره اخه خاستم بدونم

❤خدایاشکرت❤خدایاهمه مریضاروشفابده...هوای ماروهم داشته باش..نوکرتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لامپش یا چراغ دکمه ی المنت ها؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
لامپش یا چراغ دکمه ی المنت ها؟ 

همون لامپ قرمزه..داخل المنتام خاموش میشن..ازینفرپرسیدم میگه اتومات میکنه.منم تازه خریدم سرم نمیشه زیاد

همون لامپ قرمزه..داخل المنتام خاموش میشن..ازینفرپرسیدم میگه اتومات میکنه.منم تازه خریدم سرم نمیشه زی ...

اره اتومات میشه مال منم میشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

لامپ که واسه من با تنظیم دقیقه روشن میشه و تا آخر روشن ولی وقتی درجه رو تنظیم میکنی المنتها اتومات درجه که به اون حد می رسه خاموش میکنه

تیکر بوقت تولد سه سالگی عزیز دردونه ام و به امید خدا تولد نی نی😍
المنتم خاموش میشه؟!پس چجوری میپزن؟!

خودش روشن میشه خب. سرد نمیشه

لامپ که واسه من با تنظیم دقیقه روشن میشه و تا آخر روشن ولی وقتی درجه رو تنظیم میکنی المنتها اتومات د ...

مثلامن درجه ۱۸0میزارم.بعدپنج دقه هم اون چراغ قرمزه هم المنتاخاموش میشن

خوبه عزیزم اتومات کار میکنه یعنی به یه درجه حرارت بالا که برسه خاموش میشه دوباره روشن میشه این برا ...

دستت دردنکنه عزیزم .من خیال کردم خرابه ها😁هی خاموش میشدلامپش من دوباره روشن میکردم

همون لامپ قرمزه..داخل المنتام خاموش میشن..ازینفرپرسیدم میگه اتومات میکنه.منم تازه خریدم سرم نمیشه زی ...

آره درسته اتومات میشه

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه