2777
2789
عنوان

سردردددددددد

54 بازدید | 9 پست

مادرم چند روزه که سردرد شدید داره. سه بار هم دکتر رفته و داروهای مختلفی بهش دادن. اما افاقه نکرده. امروز دکتر براش سی تی اسکن نوشت اما خصوصیها که تعطیل بودن. بیمارستانها هم که بخاطر استفاده کروناییها از دستگاههای سی تی، جرات نکردیم ببریم. میخوام بدونم بنظرتون دستگاهها الوده نیستن؟ میترسیم مادرم کرونا بگیره.

سردردش هم عجیبه. میگه کف سرم درد داره و میسوزه. میگه انگار زخمه ولی زخم نیست. کسب تجربه همچین دردی نداره بدونم چقدر خطرناکه

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

پس ام ای ار ی بگیرید،ان شاالله که چیز خاصی نباشه

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ام ای ار ی بگیرید،ان شاالله که چیز خاصی نباشه

ام ار ای با سیتی فرق داره؟ 

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

جاي نگراني نيست 

سر دردي كه موقع خواب باشه خوب نيست

علايمي مثل تاري ديد،گيجي،تهوع،بي حس شدن اعضاي صورت و كم شنوايي ندارن؟

گاهي سردرد بخاطر مصرف كم آب و يا حتي چاي در صورت اعتياد هست و يا بوي خاصي كه ممكنه از گياهان باشه 

به هر حال نگران نباشين

یا صاحب الزمان ادرکنی
جاي نگراني نيست  سر دردي كه موقع خواب باشه خوب نيست علايمي مثل تاري ديد،گيجي،تهوع،بي حس شدن ا ...

ممنون دوستم. نه هیچکدوم از این علایم رو ندارن. فقط میگه قبل از سردردش اول کمرش درد گرفت. بعد درده رفت توی بازوش. بعد هم سر

جاي نگراني نيست  سر دردي كه موقع خواب باشه خوب نيست علايمي مثل تاري ديد،گيجي،تهوع،بي حس شدن ا ...

همزمان با درده، فشارش هم بالا میره