اگه شما جای من بودید چیکار میکردید؟ من الان اومدم خونه پدرم دو هفته هست در نبود من شوهرم کلید خونمونومیده ب خواهراش اونا هم میرن توی خونم هرچی دلشون میخاد بر میدارن از لباس مجلسی گرفته تا لوازم توی خونم
منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیتکِهسَختتَرشد) دَستکِشهایِبوکسِتومُحکَمتربِبَند🦋✨💕 مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
چون شوهرم پشت خواهی شون رو میکنه و روی این مسائل حساس نیست اونا هم از خدا میخان از این سوزم میگیره ک بعد برام عکس میگیرن میفرستن چطور شدم.بهم میاد. و هزار چرت دیگه
منت نمی کشم!از من خوشت نمیادراهتو کج کن نه قیافتو !❲زِندگیتکِهسَختتَرشد) دَستکِشهایِبوکسِتومُحکَمتربِبَند🦋✨💕 مُهِم نی اَز همہ خوشگِل تَر باشےمُهم اینِع یڪے اَز تَہِ دِلِش بِهتـ بگِہ خُوشگِلَم🥰
حالا موندم چطوری ب شوهرم بگم ک از کار خواهرات ناراحت شدم ک ی وقت طرف اونا رو نگیره و حق رو بده ب من هرچند حق بامنه چون روی این جور چیزا حساس نیست و میگه عب نداره