2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با عرض شرمندگي خيلي گل گليه 

الان همه ساده پسندو لاكچري پسند شدن 

رنگ هاي خنثي اينا

البته گل دار در كنار ساده خيلي قشنگ ميشه ولي غالب نشه

ولي از دور ك كارت خيلي خوبه 

موفق باشي 

هريجوزي خواستم نظر بدم 

اگ بخوای بهتون کمک میکنم

اینجوری زبونی که یاد نمیگیرم مهربون. قرار بود بعده تعطیلاته عید برم کلاس که نشد 😢😢. ولی حتما میرم. اینارو خودتون دوختین؟ 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
با عرض شرمندگي خيلي گل گليه  الان همه ساده پسندو لاكچري پسند شدن  رنگ هاي خنثي اينا الب ...

سلیقه مشتریه

طرهای سادم دارم

هرکی سلیقه ای داره

من فقط دوخت میزنم  

اینجوری زبونی که یاد نمیگیرم مهربون. قرار بود بعده تعطیلاته عید برم کلاس که نشد 😢😢. ولی حتما میرم. ...

من کلاس نرفتم

اگ علاقه وذوق داشته باشی

توی نت و تل گرام اموزش میزارن راحت میتونی یاد بگیری

من کلاس نرفتم اگ علاقه وذوق داشته باشی توی نت و تل گرام اموزش میزارن راحت میتونی یاد بگیری

یدونه کانال داشتم اتفاقا هی میگفت فردا میزارم فردا میزارم آخرم یه دونه دستگیره مربعی ساده گذاشت. هر 60 روز یه کوک زدن یاد میداد فقط. اتفاقا خیاطی میکنم خودم ولی خب از سرویس آشپزخونه فقط دستگیره بلدم 😅😅

یدونه کانال داشتم اتفاقا هی میگفت فردا میزارم فردا میزارم آخرم یه دونه دستگیره مربعی ساده گذاشت. هر ...

اتفاقا من کانال زیاد دارم رایگان همههه چیزو با عکس وفیلم اموزش داده گروه جداهم برای رفع اشکال رایگان گذاشته

اتفاقا من کانال زیاد دارم رایگان همههه چیزو با عکس وفیلم اموزش داده گروه جداهم برای رفع اشکال رایگان ...

عزیزکم؟؟.... خب چرا برا من نمیفرستی؟؟؟؟؟؟ 😕😕😕😕😕

عزیزکم؟؟.... خب چرا برا من نمیفرستی؟؟؟؟؟؟ 😕😕😕😕😕

بیا عزیزم

فقط برای شادی روح مادرم                                                        برای داشتن لینک کانالها و گروهها به ادمین پیام بدین
@chehel_tekkeh

[QUOTE=133950626]خداوند مادرتون رحمت کنه  فقط شرمنده این کانال که معرفی کردید رایگان  اموزش میده؟[/QUOTE

ب نیت مادرصاحب کاناله عزیزم

بله همههه چیز داره بصورت رایگان

درکنارشم گاهی اموزشای پیشرفته با هزینه کم میزاره ک من تا الان شرکت نکردم