2777
2789
والا گفتن تایید نشده این حرف

واقعااینطوری باشع من میگیرم دلم نمیادبخورم فقط چون میترسم نمیخواستم بگریم تاحالاروزه نخوردم 

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیتونی عزیزم باید مثانت پر باشه

مرسی عزیزم ک جواب دادی😘😘😘

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
نمیدونم...چه علائمی داری فک میکنی باردار باشی؟

دوماهه پریود نشدم بعضی وقتا سردرد دارم همش هوس میکنم دیروزم از بوی قرمه سبزی بدم اومد درحالی ک عاشقشم معدمم درد میکنه😐فقط دوبار بی بی زدم منفی بوده 

پیری میگفت اگر میخوای جوان بمانی راز دلت را فقط ب کسی بگو که" د وستش داری و دوستت دارد"  خندیدم و گفتم پس چرا تو جوان نماندی؟؟!!!!              پیر لبخند تلخی زد و گفت:"دوستش داشتم..اما دوستم نداشت"                                                                  اسمم رزاس😍😍(رزا بودم وقتی رزا مد نبود)                 تاریخ شروع رژیم ۱۷/۴وزن:۷۶/۹۰۰😑😑🌸🌸🌸🌸هدف اول ۷۰😐🌸🌸🌸🌸هدف دوم:۶۵😊🌸🌸🌸🌸هدف سوم:۶۰😛😛🌸🌸🌸🌸🌸هدف اخر۵۸😍😍😍😍😍 من میتووووووووونم😍😍
هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم و ببین شرایط خودت چطوریه منم بچه شیر میدم البته پسرم 16ماهشه میخوام بگ ...

منم بگیرم ببینم چطورمیشه به راه راست هدایت شدم😁😁😁فردابگیریم ببینم بی حال یاضعیف شدم دیگه نمیگرم حالا فردابگیرم خدابزرگه ولی عزیزم بچه شیرمیدی شماواقعاضعیف میشی اخه بچت بزرگه زیادمیخوره ادم ضعف میکنه

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
منم دلم نمیاد نگیرم خدا کنه بتونم 

ایشالله خداکمکون کنه منم میگیرم

اره بابا مخصوصا که تو خونه ای

من دیگه میگیرم منتظریه جرقه بودم حالافردابگیرم ببینم بی حال میشم یانه

منم بگیرم ببینم چطورمیشه به راه راست هدایت شدم😁😁😁فردابگیریم ببینم بی حال یاضعیف شدم دیگه نمیگرم ح ...

انشالا خدا کمکت کنه

آخه میدونی چیه پسرم یه مدت خیلی کم غذا می‌خورد و خیلی زیاد شیر میخورد بهم گفتن چون 12ماه رو رد کرده بهتره غذا رو بیشتر بخوره و شیر براش حکم یه نوشیدنی رو داشته باشه نه غذا 

گفتم یه کوچولو کم بشه شیرم غذا بیشتر میخوره واسش بهتره حالا بازم امتحان میکنم ببینم چی می شه 

یعنی نمیترسین بدنتون ضعیف بشه طورخدامنوقانع کنیدشایدگرفتم دودلم

ما که توی خونه نشسته ایم قرنطینه ایم.در معرض بیماری نیستیم که خطر داشته باشه.

شایدم روزه کمک کنه از این چاقی قرنطینه یذره کم بشه😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.