2777
2789
یعنی نمیترسین بدنتون ضعیف بشه طورخدامنوقانع کنیدشایدگرفتم دودلم

اگه رژیم غذای روزه دار درست باشه آدم ضعیف نمیشه یحریت رو همون غذای ناهار بخور بعد برا افطار خرما استفاده کن بعد از افطار یعنی آخر شبم میوه بخور

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی همش خونه ام کار خاصی نمیکنم بدنم چرا ضعیف بشه حالا کسایی که کارمند هستن به نظرم اوضاعشون فرق ...

نه خونه بدنم ضعیف نمیشه که شوهرم رعایت نمیکنه میترسم بدنم ضعیف بشه زودبگریم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
نه بابا چرا ضعیف شه عزیزمافطارو سحر مقوی بخور 

اره ولی میگن دهن نبایدخشک بمونه اونوچیکارکنیم

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید
نه خونه بدنم ضعیف نمیشه که شوهرم رعایت نمیکنه میترسم بدنم ضعیف بشه زودبگریم

فکر نکنم سحری و افطار درست خورده بشه میان وعده حتما میوه استفاده بشه مشکلی پیش بیاد ( چیزای بیهوده خورده نشه )

اگه رژیم غذای روزه دار درست باشه آدم ضعیف نمیشه یحریت رو همون غذای ناهار بخور بعد برا افطار خرما است ...

بزارفکراموبکنم😄😄اره دلم نمیادبخورم شایدگرفتم

بزارفکراموبکنم😄😄اره دلم نمیادبخورم شایدگرفتم

هر جور خودت صلاح میدونی عزیزم و ببین شرایط خودت چطوریه منم بچه شیر میدم البته پسرم 16ماهشه میخوام بگیرم ببینم چطوریه اگه تونستم تا آخر بگیرم