2777
2789
عنوان

یک سوال داشتم.

138 بازدید | 8 پست

من مامانم پای راستش بی حس شده.ام آر آی دادن دیسک کمر دارن.دکترا که میگن عمل ولی سخته.گفتم ببینم اینجا کسی هست از اطرافیانش که همچین مشکلی داشته و بهتر شده.یکبارم حجامت کردن ولی فرقی نکرده.لطفا براش دعا کنین.

لطفا برای تمامی درگذشتگان و پدر من یک صلوات هدیه کنید

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام مادرمنم چندین ساله پای چپ وراستشون به خصوص چپ بی حس وبی حاله این مشکلشون هی بیشتر شد نمیتونن سرپا بایستن😣 دکتر گفت دیسک کمرم دارن ، خیلی بی حسی بده از دردم بدتر😓 آدم دردو یه مسکن میخوره بهتر میشه ولی برای این چی بخوره . مامانم میگه انگار از کمرش به پایین یه چیزی آویزون شده وسنگینی میکنه خیلی خیلی دارن اذیت میشن تصورشم نمیتونم بکنم . نمیدونم چیکار کنم براش😓

سلام مادرمنم چندین ساله پای چپ وراستشون به خصوص چپ بی حس وبی حاله این مشکلشون هی بیشتر شد نمیتونن سر ...

آره دقیقا مامان منم میگه پای راستم خیلی سنگینه طفلکی همش تو خونه ست.نمیتونه جایی بره منم موندم چیکار کنم

یعنی پاشون بی حس بود؟میشه توضیح بدین نشنیدم تا حالا

اره مامانم هم دیسک گردن داشت هم دیسک کمر. رفت دکتر و دکتر بهش گفت عمل خطرناکه و ممکنه فلج بشه واسه همین دکتر گفت دیسکوژل کنه. دقیق نمیدونم ولی یه ماده ژل طور رو تزریق میکنن به کمر و گردن که جای دیسک قرار میگیره. نه بخیه میخواد نه هیچی. بیشتر از دو ساعت هم طول نمیکشه و مامانم بعد از دو ساعت بعد تزریقش با پای خودش اومد خونه

فقط اینکه دو هفته استراحت بود. البته خوب خوب نشد ولی از فبلش خیلی بهتر شده

اره مامانم هم دیسک گردن داشت هم دیسک کمر. رفت دکتر و دکتر بهش گفت عمل خطرناکه و ممکنه فلج بشه واسه ه ...

ممنون عزیزم.تازگی انجام دادن؟هزینه ش چقدر شد؟کدوم شهر هستین؟

خواهش میکنم عزیزم. تقریبا یه سالی میشه هزینه ش بیست میلیون شد.

سلام من دیسک کمر و گردن دارم.توروخدا میشه بگین کدوم شهر و دکتر تزریق دیسکوژل انجام داد مادرتون؟دعاتون میکنم حرم امام رضا