2777
2789

تاپیک بود تو پربازدید ها در مورد خیانت همسرش بود اسکرین شاتش گذاشته بود چی شد؟؟؟ چرا ترکید؟؟ هرکه میدونه بگه خیلی برام مهمه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟من چقدر حرص خوردم وقتی خوندم

دروغ بود عوضیییی، 😣😣😣

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
واقعا؟من چقدر حرص خوردم وقتی خوندم

اره... بعد که ادم نگاه میکرد دقیق میدید واقعا دروغه. یه جوری بود... سوتیهاشو بچه ها گرفته بودن خلاصه... چقدر احمقن بعضیها. خب پربازدید شه انگار طلا میدن بهش😒😒😒 منم خیلی حرص خوردم😏😏

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

واقعا فکرتونو پای این چیزا میزارید

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

یعنی یک نفر نیست بگه چی شد

ترکید دیگه🤦‍♀️داشت باروح وروانمون بازی میکرد

من رسیدم صفحه دوم دیدم نیست دیگه🤣🤣

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
میگفتن دروغ بوده... سوتی زیاد داشته... پسر بود استارتر‌  .. همه چی ممکنه😐😐🤦‍♀️🤦‍♀️

واقعاااا من از اولش حدس زدم آخه دیروز الکی تو یه تاپیکی بهم پرید جالبه اینجاست یه خانم هم طرفداریش اومده بود 

ولی من اون کاربرو چند جا دیده بودم مخصوصا تو تاپیکایی که عروسی کنسل شده و همش مینالید که میخوام برم سر خونه زندگیم زودی

من ریپلی دوست دارم هرجا امضامو دیدین ریپلی کنین ذوق مرگ شم 😂 شادی غیر از ندارم😅😅 هرکی با پروفایلم مشکل داره حسود پلاستیکیه ⁦☺️⁩⁦☺️⁩⁦☺️⁩ من همونی ام که تو گوشی شوهرت بلاک میکنی مبادا عاشق قیافم شه 🤣🤣🤣 خال ام دل میبره هاااا
نه بابامن دیشب ازهمون اول بودم.پسر نبود بنده خدا عکس گذاشت.هم عکس خودش هم اون بیلیاقت.خدا بهش آرامش ...

باو تو اینستا پر عکسه. از کجا معلوم عکس خودش بوده باشه.... من که باور نکردم. شوهرش گفته بود به روح پدرم. بعد نوشته بود به پدر شوهرم زنگ زدم😑😑

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
باو تو اینستا پر عکسه. از کجا معلوم عکس خودش بوده باشه.... من که باور نکردم. شوهرش گفته بود به روح پ ...

راست و دروغش پای خودشون‌

ولی اگر دروغ باشه 

گناهه بازی بادل دیگران...حالا ولی ان شاالله که دروغ باشه ..سر هیچ زندگی جدایی نیاد