آیهانجون مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 849 عنوان همدانیا لطفا 105 بازدید | 8 پست سلام دکتری به اسم حامد رضاییان هست تو همدان که دکتر پوست و مو باشه بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏 1399/02/05 | 20:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیهانجون مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 849 نه عزیزم این مشکل شما نیست که عذر خواهی کنی،،بعضی از کاربران فقط بلدن حرف بزنن بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
آیهانجون مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 849 از اینکه تایپکم باعث توهین به شما شد خیلی معذرت میخوام قضاوت کردن درمورد کسی که نمیشناسیش خیلی راحته بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
tina122 عضویت: 1392/09/28 تعداد پست: 889 سلام من که تا حالا نشنیدم چنین اسمی وقتی وجود خدا باورت بشه ........خدا یه نقطه میزاره زیر باورت و یاورت میشه.
آیهانجون مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 849 سلام من که تا حالا نشنیدم چنین اسمی ممنون که جواب دادی...بله خودم پیگیر بودم بنده خدای دیگه ایم گفتن که نیست بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
hliya79 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 513 قضاوت کردن درمورد کسی که نمیشناسیش خیلی راحته تا تو شرایط قرار نگیری نمیتونی قضاوت کنی همچین ادمایی که الکی قضاوت میکنن رو خدا تو شرایطش میزاره و امتحانشون میکنه
آیهانجون مدیر استارتر عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 849 تا تو شرایط قرار نگیری نمیتونی قضاوت کنی همچین ادمایی که الکی قضاوت میکنن رو خدا تو شرایطش میزاره و ... واقعا همینطوره کالا اگه بگن چراهمچین کاری کردی یه چیزی ولی وقتی بهت میگن هرزه آدم واقعا سختش میشه ونفرین میکنه...منم شرایط خیلی سختی داشتم ودوستداشتم زندگیم با همسرم یه جور دیگه باشه بهترین ها در انتظار من است...خدایا شکرت که اینهمه نعمت و آرامش به من دادی🙏🙏
hliya79 عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 513 واقعا همینطوره کالا اگه بگن چراهمچین کاری کردی یه چیزی ولی وقتی بهت میگن هرزه آدم واقعا سختش میشه ون ... ان شاالله این شرایط سخت جبران بشه و خوشبخت ترین باشید