2777
2789
عنوان

بستن بخت دختر

212 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان خوبین

اینجا کسی هست که از بسته شدن بخت دختر و چله افتادن رو بخت دختر چیزی بدونه و آیا اینکه حقیقت داره و باید چیکار کرد

من هرچی خواستگار میاد برام همش میگم نه اصلا نه افتاده تو زبونم خوب و بد رد میکنم😔 بعدبه یه نفر زنگ زدیم گفت این مشکلاتو داری همینا که بالاگفتم اگه کسی تجربه ای داره بگه ممنون

بخت خواهر من و بسته ان رفتیم پیش دعانویس دیگ نمیدونیم باز شه یا نه توام برو پیش دعانویس کسی ک بختش بسته اس حتی اگ نامزد هم کن طلاق میگیره

" فاصله ی بین خندیدن تا رد دادن‌ اعصابِ من فقط یک ثانیست...😐🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقاد ندارم. وقتی میگی نه یا به دلت ننشسته یا در درون خودت یه علت روانی داری مثل ترس از ازدواج و مسوولیت پذیری یا ایده آل گرایی. به نظرم با یه مشاور خوب صحبت کنی بیشتر به دردت میخوره. 

بخت خواهر من و بسته ان رفتیم پیش دعانویس دیگ نمیدونیم باز شه یا نه توام برو پیش دعانویس کسی ک بختش ب ...

خب همین ادم نمیدونه حقیقت داره یا نه ایا وافعا باز میشه یا نه اعصابم خرد شده یه خواستکار خوب داشتم رد کردم خیلی پشیمونم همشم میگن بخاطر این موضوعه نمیزارن ازدواج کنی 

من اعتقاد ندارم. وقتی میگی نه یا به دلت ننشسته یا در درون خودت یه علت روانی داری مثل ترس از ازدواج و ...

اره از ازدواجم میترسم همش میترسم ازدواج خوبی نداشته باشم😔

خب همین ادم نمیدونه حقیقت داره یا نه ایا وافعا باز میشه یا نه اعصابم خرد شده یه خواستکار خوب داشتم ر ...

خیلیلا رفتن پیشش می گفتن باز شده ولی دیگ نمیدونم 

بگو نمیخام بدم همه همینن خسیسن برو عزیز خواهرتو شوهر بده با دعا

بخدا بقران راست میگم من نمیدونم شمارش کجاست وگرنه واسه چی ندم آخه تو ن من و میشناسی ن من تورو