2777
2789
عنوان

چیکار کنم

62 بازدید | 14 پست

میشه چن تا  کار خوب بهم بگین که بتونم با این شرایطم انجام بدم؟ خیلی دوس دارم درامد داشته باشم

۳۰ سالمه یه دختر ۱۸ ماهه دارم لیسانس حسابداریم با این شرایطم یه کاری بگین لطفا..هنر خاصیم ندارم ولی میتونم یاد بگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مربی مهد بچه ها 

مربی خانه بازی بچه ها

یه جا کار گیر بیاری برای حسابداریت که تو خونه انجام بدی 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
به منم بگین با اجازه استارتر به نظرتون با یه ماه و نیم درس خوندن میشه رتبه برتر ارشد شد؟

نامزد من رتبه ارشدش ۷ شد

ولی از اول مهر شروع به خوندن کرد. از بهمن خیلی سفت و سخت خوند تا اردیبهشت

حیابداری نباشه بدم میاد از حساب کتاب..اداری نباشه که به بچم برسم

مربی مهد اینجور جاها خیلی خوبه چون بچتم میبری با خودت 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
اخه اخلاق ندارم 😄

😂😂😂 بشین خونه دیگه راهی نیست خخخخ 

خیاطی اگه بلدی یکار بزن تو خونه 

ارایشگری اگه بلدی برو ارایشگاهی جایی بچتم ببر با خودت