2777
2789
عنوان

یه سوال؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 37 پست

چون پشتوانه ندارم باید بسوزم و صدام درنیاد همین دیشب فهمیدم خیانت کرده از دیشب مردم ولی سپردم دست خدا

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

بستگی داره خیانتش در چه حد باشه. اگه رابطه جنسی داشته باشه دیگه ازش چندشم میشه و جدا میشم. اگه به اون حد نرسیده باشه یه جوری ادبش میکنم که دیگه سمت این چیزا نره

یا رفیق من لا رفیق له 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارخاصی نکردم قهر کردم بعد ی هفته آشتی☹

هییی بازم به کارش ادامه داد؟

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
به راحتی نبخشش و شرایط بذار براش

چه شرایطی

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
چون پشتوانه ندارم باید بسوزم و صدام درنیاد همین دیشب فهمیدم خیانت کرده از دیشب مردم ولی سپردم دست خد ...

منم ۲ ماهه فهمیدم حالم خوش نیست پشتوانه هم دارم هم ندارم نمیدونم چیکار کنم خودمم دوست ندارم طلاق بگیرم

فقط درحد چت چن وقت ی بار اره متاسفانه ی جورایی عادت کرده🙁

ای داد برمن یعنی دیگه ازت حساب نمیبره بنظرم لو نمیکردی که میدونی یه ترس خاصی داشت بهتر بود

هر چیزی که نسبت بهش ضعف داره.

پول😐 حرف مردم

منم ۲ ماهه فهمیدم حالم خوش نیست پشتوانه هم دارم هم ندارم نمیدونم چیکار کنم خودمم دوست ندارم طلاق بگی ...

صبح گفتم برم گفتم اخه کجا برم خونه پدر دارم ولی درش روم بستس خواستم خومو بکشم به پسرم نگاه کردم گفتم کی مراقبش میشه.سکوت کردم فقط نمیدونم چرا خدا منو نمیبینه😔

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶
صبح گفتم برم گفتم اخه کجا برم خونه پدر دارم ولی درش روم بستس خواستم خومو بکشم به پسرم نگاه کردم گفتم ...

مطمئن باش پاشو میخورن عزیزم مکافات خونه همین دنیاس 

ایشالله بمیره شوهرم از دستش راحتشم 

مطمئن باش پاشو میخورن عزیزم مکافات خونه همین دنیاس  ایشالله بمیره شوهرم از دستش راحتشم

آمین