2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما شوهرت واسه تولدت چیزی نگیره ناراحت نمیشی؟؟خب اونم ادمه دیگ ناراحت میشه

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

ناراحت نمیشه ولی بخرم خیلی خوشحال میشه و ذوق میکنه چن روز پیش میگفت دفعه بعد خواستی برام کادو بخری شلوارک بخر😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اره خیلی ناراحت میشد.در حد بودجت یه چیزی حتما بگیر

همیشه گرفتم ولی چنتا چیزایی که گرفتم استفاده نکرده تو ذوقم خورده

من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش🌹🌱🍀
ناراحت نمیشه ولی بخرم خیلی خوشحال میشه و ذوق میکنه چن روز پیش میگفت دفعه بعد خواستی برام کادو بخری ش ...

خوبه چه قانع شوهرت

من میگیرم همیشه میبینم چی نیاز داره مثلا امسال براشش کاپشن بهاره خریدم یا دفعه قبل براش پیچ گوشتی برقس خریدم 

اگر نخرم نه ناراحت نمیشه می‌گه خودت یه کادویی لازم نیست کادو بدی😁😁😁😁

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من میگیرم همیشه میبینم چی نیاز داره مثلا امسال براشش کاپشن بهاره خریدم یا دفعه قبل براش پیچ گوشتی بر ...

آفرین دم هردوتون گرم و عشقتون پایدار

خوبه چه قانع شوهرت

اره یه خودکار هم بخرم کلی ذوق میکنه پارسال سالگرد عقدمون برا شوخی اول یه دونه شکلات کادو کردم بهش دادم باز کرد کلی ذوق کرد نصف کرد گفت باهم بخوریم هنگ کرده بودم😂😂😂💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
همیشه گرفتم ولی چنتا چیزایی که گرفتم استفاده نکرده تو ذوقم خورده

یه گل. ماگ. تیشرت. یه چیزی به هرحال بگیر. 

فوقش اگه چیزی نگرفتی با کیک و بادکنک شلوغش کن. حرف من اینه که یه وقت خدای نکرده فکر نکنه برات بی اهمیت بوده. وگرنه کادو مهم نیست. 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز