2777
2789
عنوان

مشهدیا

73 بازدید | 7 پست

لطفا یه دکتر زنان خوب برای اقدام به بارداری معرفی کنید ممنون

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
عکس پروفایلت جالبه 🤣🤣🤣

😐😐😐مچکر

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سکینه انبیایی پیروزی 42یا 40 کارش خوبه و  وقت میذاره

شما تاحالا ویزیت شدین جای ایشون؟

تو جلسه ی چندم باردار شدین؟

بله کلا بارداری رو زیر نظرش بودم من مشکلی نداشتم ولی دوستم مشکل داشت بعد از هشت نه سال پیشش ای یو ای کرد باردار شد

یه فوق تخصص دیگه توی کلاهدوز 10یا 12 اون دکترش خوبه ولی شرح حال رو یه ماما میگیره اسمش درست یادم نیست

بله کلا بارداری رو زیر نظرش بودم من مشکلی نداشتم ولی دوستم مشکل داشت بعد از هشت نه سال پیشش ای یو ای ...

آها خیلی ممنون