2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

109 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها خوب هستین

من ۱۰ ماه هس ک عروسی کردم و هر دوماهی یه بار پریود میشم.رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری اما نمیخام برم دکتر اخه صورتمم یه لکی افتاده اون قرصارو بخورم بدتر میشم

کسی هس بمن بگه چیکار کنم تا هم کیستام از بین برن هم تنبلی تخمدانم رفع بشه؟؟

سلام عزیزم تنبلی درمان نداره فقط میشه کنترلش هست. اگه اضافه وزن داری بیار پایین کنترل میشه

اضافه وزن ندارم قدم ۱۶۷ وزنمم ۵۴

میگن تنبلی تخمدان برا کیسته اگ کیست از بین بره تنبلی تخمدانم خوب میشه🙍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنبلی یعنی چی کجات کیست داری ؟منم خیلی کم با امپول پریود میشم سونو دادم یکشنبه ببرم نشون دکتر بدم

کیست تخمدان دیگ

من دوبار امپول زدم اما میگن اصلا خوب نیس دیگ نزدم

تنبلی بخاطر کیست .کیست رحم به اصطلاح باعث تنبلی رحم و تخمدان ها میشه .سردی نخور .رحم سرد کیست بیشتر و درد بیشتر و لکه بینی میاره .و تا زوده برو دکتر و درمان کن حتما چون ب مرور باعث ناباروری کامل میشه 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
تنبلی بخاطر کیست .کیست رحم به اصطلاح باعث تنبلی رحم و تخمدان ها میشه .سردی نخور .رحم سرد کیست بیشتر ...

اخه میترسم لکه های صورتم باز بیشتر بشه

بعد رفتم عطاری میگه نه خوب نیس موقتیه اینا همش دروغه بعد خودشون یجارو بهت معرفی میکنن ک بری کیستو لیزر کنی بعد پولشو باهم تقسیم میکنن شریک میشن 😐

اضافه وزن ندارم قدم ۱۶۷ وزنمم ۵۴ میگن تنبلی تخمدان برا کیسته اگ کیست از بین بره تنبلی تخمدانم خوب م ...

نه عزیزم نمیره.

من یه عمره تنبلی دارم.از ۱۱ سالگی که پریود شدم تا الان که ۳۲ سالمه.فقط کنترلش کردم اما باز هی میره و میاد