2789
عنوان

خانم متاهل

10019 بازدید | 52 پست

در چه صورت غسل جنابت واجب میشه؟ 

عذرخواهی میکنم وقتی غسل انجام میشه باید حتما موهای سرم شسته شه یا فقط بدن رو بشوریم کافیه؟

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀

اولین مرحله غسل مگه شستن سرو‌گردن نیست ،،،

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در صورت دخول و یا درصورت ارضا غسل واجب میشه. 

آب هم باید به همه جای سر و گردن و بدن برسه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
اگه دخول انجام بشه. و یا ا ر ض ا بشی. اول سر و موها و گردن. بعد سمت راست.بعد شمت چپ

آخه ببخشید واقعیتش من به این اعتقاد ندارم که راس و چپ شسته شه. وقتی میرم حموم نیتش معلومه دیگه واسه چیه. میگم تنها بدن بشورم کافی نیس؟ خیلی ببخشید آخه ما هر شب رابطه داریم و برام سخت میشه واقعا. موهامو بشورم 

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
آخه ببخشید واقعیتش من به این اعتقاد ندارم که راس و چپ شسته شه. وقتی میرم حموم نیتش معلومه دیگه واسه ...

خب شما ک اعتقاد نداری کلا غسل نکنی بهتره

وقتی گفته شده راست و چپ حتما دلیلی داره دیگه

من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !

فکر کنم کلا نحوه غسل کردن رو براتون توضیح باید بدم: اول حمام کامل کنین به صورتی که کثیفی رو بدنتون نباشه،،، بعد اول باید سر وگردنتون رو زیر اب بگیرین به صورتی که تمام موها وگردن بهشون اب برسه،،، مرحله بعدی سمت راست بدن هست که باید دقیقا زیر اب گرفته بشه وبه همه اجزاش اب برسه،،، مرحله اخر سمت چپ بدنتون رو زیر اب میگیرین مثل همون کاری که برای سمت راست انجام دادین ،،،، نیت هم لازم نیست به زبان بیارین همین که به قصد غسل وارد حموم میشین همون نیت حساب میشه

ما ملت امام حسینیم💚💚
آخه ببخشید واقعیتش من به این اعتقاد ندارم که راس و چپ شسته شه. وقتی میرم حموم نیتش معلومه دیگه واسه ...

عزیزم این دستور دین اسلامه. اگه قبول داری دین را باید همونطور که گفته انجام بدی و از خودت شکل جدیدی نسازی.اگرم‌قبول نداری که....

عزیزم غسل حکمش معلومه دیگه .

هر چی به غیر از اون باشه درست نیست .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .