2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 45 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم همین اتفاق افتاد ولی توی 3 سال 

یعنی اولا همش اون پیام میداد یعنی نمیشد برم تو واتساپ کمتر از 200 تا پیام نداده باشه ولی تعداد پیاماش اونقدر اومد پایین که الان رسیده به صفر

منم گفتم پیام ندم تا خودش پیام بده ولی تازه بدترم شد حداقل قبلا وقتی پیام میدادم جواب می داد ولی الان دیگه نه من پیام میدم نه اون

اگه بچه طلاقید خوشحال باشید شماوضعیتتون بهتر از کساییه كه مادر پدرشون باید طلاق میگرفتن و نگرفتن️‏ تو بیمارستان به چرت بودن دنیا پی میبری یه نفرو میارن ده بار خودکشی کرده یه قدم اونورتر یه نفر واسه ده روز بیشتر زنده موندن داره میجنگه. کاظم بهمنی یه بیت شعر داره که معشوقش رو به روح خودش تشبیه می کنه، و می خواد بهش بگه نرو.میگه: "روح برخواسته از من ته این کوچه بایست، بیش از این دور شوی از بدنم می میروم." مرگ به مردن نیست، آدم‌ها وقتی می‌میرن که دلیلی برای زنده موندن نداشته باشن. تو صبور نیستی، مجبوری. ‏من از دو تا چیز متنفرم واقعاً. اعتماد به نفس نداشتن آدمای لایق، باهوش و فهمیده. و از اون طرف اعتماد به نفس نفرت‌انگیز احمق‌ها و متوهم‌ها. امیدوارم هرکی چوب سادگیشو خورده یه روزی ام نون دلشو بخوره آدم همیشه به یکی احتیاج داره تا باهاش در مورد همه چیز همونجوری حرف بزنه که با خودش حرف میزنه. بعدها برای هیچکدوم از بهانه های امروز، به خودت حق نمیدی. به تاپیک آرزوهام سر بزنید میتونید آرزوهاتون رو بگید دقیقا یک سال بعدش پیاپتون رو ریپلای میکنم بگید به آرزوهاتون رسیدید یا نه
داخل اینستا .یه بار پیام داده بود  گفتم نه  ولی بعد ۲هفته برگشت گفت من نتونستم فراموشت ک ...

واس ما چی😢

گف از روزی ک اومدی شدی همه فکر و خیالم و همه چی....

این معاون بابامه از اونجا منو دید و اومد اینستا پیام داد و خلاصه بعد ۲ماه رابطمون جدی شد

از مهر باهمیم

یادش بخیر....

چ روزای خوبی بود و قدرشو ندونستم

نمیدونم حرفاش راسته یا نه ولی میگ دوستت دارم

انقد دوستم داره ک ۲هفته س پیام نداده

هه

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
میدونی مشکل اکثر دخترا همینه وقتی یک پسری دوست دارن کل زندگیشون وقف اون میخوان بکنن و ریز ترین کارای ...

کاش دلمون هم این چیزارو میفهمید🥺

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان
واس ما چی😢 گف از روزی ک اومدی شدی همه فکر و خیالم و همه چی.... این معاون بابامه از اونجا منو دید ...

من به این نتیجه رسیدم پسری که عاشق باشه

هر دقیقه باید از عشقش خبر داشته باشه و حالشو میپرسه 

من به این نتیجه رسیدم پسری که عاشق باشه هر دقیقه باید از عشقش خبر داشته باشه و حالشو میپرسه 

دقیقا! شاید باورت نشه اوایل هر لحظه واس صحبت کردنمون وقت میذاشت یا هر روز میگف اوکی کن ببینیم همو

الان از بهمن تا الان ندیدیم همو😢

با اینکه هم ولن بود هم تولد خودش هم تولد من

اجی ی چی بهت بگم قشنگ بهش بگو مشکلتو من نگفتم و الان عذابش موند واسم

بهش بگو مشکل داری اگ نمیتونی مشکلمو حل کنی بای

من پریروز واتساپم و پاک کردم

البته ک بعدش اس ام اس دادم دوبار و اون جواب نداد!

دیگ واسم مهم نیس ن واسش گریه میکنم ن چیزی

برای منم همین اتفاق افتاد ولی توی 3 سال  یعنی اولا همش اون پیام میداد یعنی نمیشد برم تو واتساپ ...

این پسرا چشونه واقعا؟

اصن چرا باید همیشه ی طرف رابطه اینطوری باشه؟😢

اهان

تو چن سالته؟