2777
2789
عنوان

عشق یا هوس

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 45 پست

اولش همینه. برات عادی میشه. 

خودتو بگیر فقط میتونم همینو بگم. نه الکی واقعی خودتو بگیر و دوست داشته باش. اینجوری ادامه بدی ارزشت هر روز براش کم تر میشه. وقتتو پر کن. 

تحمل میکنم نمیدونم  تا ببینم خودش یادش هست یا نه ولی فکر نکنم😔

هعییییی

اینو یادت باشه هیچوق اویزوون نباش

نمیدونم از کجا پیداش شده بود من ک مث ادم داشتم زندگیمو میکردم اومدم ی خراش گذاشت رو قلبم و رفت...

البته هنوز نرفت نصفه نیمه س پریشب پیام دادم هنو جواب نداد!

من یه تتلیتی هستم...توضیح نشانه قدرته💪درست دیدی من یه تتلیتی م من عاشق سلطانمم هر چی میخوای بگی بگو واسم مهم نیست و عقاید کور کورانه تو واسه خودت نگهدار...تتلو ادبو بهم یاد داده اینکه به کسی که لِوِلِش ازم بالاتره کمتر از شما بهش نگم...تتلو حسودی نکردنو یادم داد اینکه هستن آدمایی میتونن ازت موفق تر باشن و تو باید بهشون برسی... تتلو به من یاد داد پلی باشم واس پیشرفت بقیه انقد تنگ نظر نباشم😉تتلو به من یاد داد وِگَن بودنو...تتلو یین یانگ بهم یاد داد...تتلو کارما بهم یاد داد...تتلو طبیعت بهم یاد داد...تتلو چیزایی بهم یاد داد که من هیچ جا و از هیچکس یاد نگرفتم حتی بابام😉دنبال کسی باش که روحتو نوازش کنه کسی که جسمتو نوازش کنه فقط واس استفاده میخادتت...همین یکیم میفهمیدی الان وضع این نبود✌✌✌#سخن_سلطان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم وضعیت کاملا مشخصه. معلومه که ایشون شور و شوق ادامه رو نداره برای شما و به نظر من شما  پیام اصلا نده تا خودش شروع کنه هر چند اگر جای شما باشم با یه پیام خداحافظی همه چیز رو تموم میکنم میتونم همینجا برات امضا کنم اگه بخوای به این رابطه ادامه بدی فقط به یه آدم آویزون تبدیل میشی و چند سال از عمرت می‌ره و باز به همین نقطه می رسی حالا خود دانی 

بالاخره یه چیزی میشه... 
میگن رابطه ای که به اینجا رسید رو تموم کنید بره منظورم نوبتی شدن و اینکه من پیام دادم اون نداد یا فل ...

ولی اخلاقش خیلی عوض شده 

فقد اولاش خوب بود 

حالا اگ خودم پیام ندم اصلا پیام نمیده

همین الانم انلاینه ولی هییچ

عزیزم وضعیت کاملا مشخصه که ایشون شور و شوق ادامه رو نداره برای شما و به نظر شما پیام اصلا نده تا خود ...

اره...اگ تا شب پیام نداد بهش میگم 

ادمی که کسیو دوست داشته باشه همیشه یه وقتی براش پیدا میکنه

میدونی مشکل اکثر دخترا همینه وقتی یک پسری دوست دارن کل زندگیشون وقف اون میخوان بکنن و ریز ترین کارای پسره رو زیر نظر دارن

عزیزم تو هم کارای خودت انجام بده و فکرت مشغول کن حالا هر وقت خواست پیام داد 

انقدر حساس نباش چرا آنلاین بودی چرا پیام ندادی

لازم نیست که هر روز‌ زمان آنلاین بودن هم چک کنید

در یک کلام انقدر خودت وابسته کسی نکن که کوچکترین کاراش برات مهم باشه و ناراحت کننده

اره...اگ تا شب پیام نداد بهش میگم  ادمی که کسیو دوست داشته باشه همیشه یه وقتی براش پیدا میکنه

چجوری آشنا شدید؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
هعییییی اینو یادت باشه هیچوق اویزوون نباش نمیدونم از کجا پیداش شده بود من ک مث ادم داشتم زندگیمو م ...

واقعا خیلی سخته 

منم مثل تو واسه خودم راحت بودم دغدغه هیچ چیزو نداشتم 

اما حالا 

همش میگفت بهم اعتماد کن بهم ایمان داشته باش

اگه با اون دیدی که پسرا به دخترا نگاه میکنن ماهم هموتجوری به رابطه نگاه کنیم هیچ وقت ناراحت نمیشیم

فقط جهت سرگرمی 

حالا دیگه هر پسری خوشش اومد شروع میکنیم به جدی نگاه کردن به قضیه

کلا پسرا رو خیلی جدی نگیرید

اره...اگ تا شب پیام نداد بهش میگم  ادمی که کسیو دوست داشته باشه همیشه یه وقتی براش پیدا میکنه

بخصوص در مورد مردها این همیشه صدق می‌کنه که مردان عاشق ۳ چیز رو برای عشقشون سخاوتمندانه میدن ۱ زمان و وقتشون ۲ محبتشون ۳ پولشون 

البته منظورم این نیست که مثل بی خود و بی جهت پور بده ها منظورم اینه خسیس نیست. 

معلومه که خودت دختر عاقلی هستی فراموش کردن یه رابطه یک ماهه بهتر از فراموش کردن یه رابطه چند ساله است موفق باشی فعلا تا هر وقت پیام داد نرو سمتش و اگه سعی کنی هم آنلاین نشی بهتره چون اگه پیگیرت بشه ببینه همش اونجایی حس نگرانی رو نداره تا پیام بده 

بالاخره یه چیزی میشه... 
چجوری آشنا شدید؟

داخل اینستا .یه بار پیام داده بود 

گفتم نه 

ولی بعد ۲هفته برگشت گفت من نتونستم فراموشت کنم 

خوب فکر کن پشیمونت نمیکنم حرفای همه پسرا هه

بالاخره بعد از چند روز قبول کردم 

رفتیم همو دیدم و رابطمون خیلی خوب بود ولی فقط همون یک هفته 

میدونی مشکل اکثر دخترا همینه وقتی یک پسری دوست دارن کل زندگیشون وقف اون میخوان بکنن و ریز ترین کارای ...

دست خودم نیست 

ولی از امروز همین کارو میکنم دیگه

داخل اینستا .یه بار پیام داده بود  گفتم نه  ولی بعد ۲هفته برگشت گفت من نتونستم فراموشت ک ...

بعضی آدما عوضین فقط میخوان یکیو بدست بیارن ولش کنن

توام بزن بلاکش کن

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...