2777
2789
عنوان

شوهر حسود

2183 بازدید | 28 پست

نمیدونستم شوهرم اینقد حسوده ؟

هروقت لباس خوشگل میپوشم و ارایش میکنم حسودی میکنه ،وقتی با ابجیم حرف میزنم حسودی میکنه 

چقد بهش میگم حسودی نکن ناسلامتی تو مرد هستی درست نمیشه 

خستم کرده ،یدونه لاک میزنم حسودی میکنه ،یدونه گوشواره میخرم حسودی میکنه ،از حسودی غذا نمیخوره ،تازه پدر مادرشم عین خودش حسودن ،من از ترس اونا لباس جدید نمیپوشم برم خونشون ،یعنی دعوا راه میفته ،اون دفعه موهامو رنگ کرده بودم روشن کرده بودمش ،اولش شوهرم هی نغ زد ،بعد مادرشوهرم زنگ زد به شوهرم مغزشو خورد گفت بگو رنگ موهاشو تیره کنه ،دیگه دیوونه شدم از دست اینا ،دیشب تا صب گریه کردم 

چیکار کنم از دستشون ؟

اول خدا بعد دکتر مایکل نیوتون 🧘‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار بترکن دیونه  ای بابا  من باشم بد تر میرسم به خودم میرم شوهرت حسود نیس مادرش انقد پرش کرده  اونجوری شده وگر نه مرد عاشق اینه زنش به خودش برسه

قیافه من وقتی میام نی نی سایت 😮🤔😶🤐😖😧🤒🤕🤮                    تیکر رسیدن به ارزومه  بارداری نیست 
پس چطور پول میده خرج کنی لباس بخری گوشواره بخری شوهر که حسود نیست حالا ممکنه خسیس باشه ولی حسو ...

پول که همه میدن ،مگه میشه بدون پول زندگی کرد

وا خب اصولا خانوما خوشگل کنن همسراشون کیف میکنن عزیزم همسر شما احتمالا ی مشکلی داره شکککک نکن

اره بخدا منم همین حرفارو بهش میزنم ،اولش کلی دعوا راه میندازه ،بعد اروم میشه ،میشینه به کارای بدش فکر میکنه