2777
2789
به نظر من که ثواب داره بلاخره اونم یه موجود زنده اس ولی خب بازم به دیدگاه خودت بستگی داره

آخه بنظر شما جدا کردن یه بچه از مادرش ولو سگ باشه کجاش ثواب داره؟ اینکه اون طفلکی ها رو بیاریم پیش خودمون بزرگ کنیم و عقیم کنیم و سرگرمیمون باشن درحالیکه واقعا جاشون باید پیش مادراشون باشه و مهر و محبت مادری ببینن و تو محیط زیست مخصوص به خودشون بزرگ بشن.. ما دوسشون داریم ازشون خوب مراقبت میکنیم ولی مادرشون که نیستیم!!

وزن شروع ۶۸ ، تاریخ شروع ۱۰ دی ، وزن هدف ۶۰ تاریخ هدف اول فروردین😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم . این چه نژادیه ؟؟😍😍😍 پس چرا یه گوشش نیست ؟😢

دوبرمن عزیزم نه بابا دو گوش داره😂😂

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

دین میوه فورشی نیست که بیایم احکامش رو سوا کنیم و  احکامی که خوشمون میاد و به نفعمون است رو انتخاب کنیم و بقیه رو بگیم چون در قران نیست بهش عمل نمیکنم.. تعدادی از احکام اسلام در قران نیست و از طریق احادیث و فقه بدست میاد.

طنز ماجرا اینجاست که طرف میاد حیوان بیچاره رو که طبیعت وحشی داره اهلی میکنه و میاره محل زندگی خودش و یا حیوان بدبخت رو عقیم میکنه و حجره اش رو جراحی می کنه تا پارس نکنه. اسم خودش رو هم میزاره حامی حقوق حیوانات.

مهموناتون سرزده نمیان خونتون فک کنم از اوناس ک‌میگیره🤣🤣🤣🤣

😂😂 میندازمیش تو حیاط نه تا نگی کسیو نمیگیره 

بحدی میفهمه و بما وابسته شده هرچی میگم میفهمه انجام میده ازش میترسم🤣

تازه با مادرشوهرم زندگی میکنم 😂😂

دلی بزرگ میخواهد...زندگی کردن در این دنیا...دلی میخواهد...تاخیلی چیزها رو نبینی...خیلی چیزهارو نشنوی....واز خیلی چیزها بگذری...وباز هم از زندگی لذت ببری...!!!

درسته

هیچ حیوونی نجس نیست

اما  بعضی انسان ها متاسفانه هستن

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دوبرمن عزیزم نه بابا دو گوش داره😂😂

وای من عاشق سگم . بیشتر از همه هاسکی دوست دارم ولی خب شرایط نگهداریشو ندارم . ببخشید عزیزم این سگ شما قیمتش حدود چقد میشه ؟

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅
نه خرافات نیست  نجسه مثل خون نکه پلید باشه

البته من نماز میخونم همه چیزو رعایت میکنم 

درسته هیچ حیوونی نجس نیست اما  بعضی انسان ها متاسفانه هستن

عزیززززم ربطی نداره. که 

شما نجس رو به معنی پلید میگیرید

در حالی که نجس یعنی ممکنه ضرر بزنه بهت 

ببین خونت نجسه الان .انگار از نظر پزشکی بگیم فلان ماده ضزر داره .خون هم مثل سگ نجسه ولی پلید نیست ماده حیاتیه 

فقط خدا 
وقتی توله بود چون اشنا بود داد ۲تومن  ولی شوهرم یه پیچ دید که استوری گذاشته بود توله ای ۱۲ توم ...

اها مرسی که جواب دادی عزیزم .

مواظبش باشید خیلی دوستداشتنیه .❤💚💜💙💛

واســـہ یـــہ ســامـــورایـــی ، همـــہ جــا ژاپـنـــہ 😎😐😅